"Με αυτό τον κόσμο θα γινόμαστε καλύτεροι"


Ο Κώστας Φορτούνης ήταν χθες ο MVP της αναμέτρησης καθώς πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ έχοντας εξαιρετική παρουσία και μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε μεταξύ άλλων ότι απολαμβάνει να παίζει στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τις δηλώσεις του επιθετικού των ερυθρόλευκων :

-Στο δεύτερο μέρος η ομάδα ξεπέρασε τα λάθη του διαιτητή τι έχεις να προσθέσεις πάνω σε αυτό;
-"Ξεκινήσαμε δυνατά, προηγηθήκαμε στο σκορ, πατούσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες και σοφαριστήκαμε με πέναλτι. Υπήρξαν δυο αμφισβητούμενες φάσεις, είπαμε στα αποδυτήρια πως είμαστε καλύτεροι και πως πρέπει να παίξουμε τη μπάλα μας. Μας μίλησε ο προπονητής μας και στο δεύτερο μέρος κάναμε καταπληκτική εμφάνιση".

-Έχετε δουλέψει πολύ στο διάβασμα της Μπέρνλι;
-"Έχουμε δουλέψει γι' αυτά τα ματς. Έχει δουλέψει καλά την ομάδα ο προπονητής. Ξέραμε που να χτυπήσουμε τη Μπέρνλι. Βάλαμε τη μπάλα κάτω, είχαμε καλά στημένα και φτάσαμε στη νίκη

-Τι έχεις να πεις για την εμφάνιση σου στο σημερινό παιχνίδι;
-"Δούλεψα πολύ το καλοκαίρι, έκανα καλή προετοιμασία και με πιστεύει ο προπονητής μου. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες φέτος και με βοηθάνε και εμένα. Μου αρέσει να παίζω πλέον σε αυτή την ομάδα και το απολαμβάνω".

-Τι έχεις να προσθέσεις για τον κόσμο και για την ρεβάνς στην Αγγλία;
-"Έχουμε το υπέρ μας σκορ, πρέπει να χτυπήσουμε στην κόντρα, πάμε στην Αγγλία σα να είναι 0-0. Πάμε να νικήσουμε το παιχνίδι, τίποτα άλλο".

- "Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστούμε, τους θέλουμε πάντα κοντά μας. Είμαστε δουλεμένη ομάδα και με αυτό τον κόσμο θα γινόμαστε καλύτεροι".

-Είδαμε τους Άγγλους να παίζουν αρκετά δυνατά κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, πως το είδες εσύ;
"Η Μπέρνλι έπαιξε δυνατά, αλλά έχουμε 'δέσει' καλά ως ομάδα. Έχουμε μεγάλη θέληση για να μπούμε στους ομίλους. Το βγάλαμε στο γήπεδο, με την βοήθεια του κόσμου, ήμασταν πολύ ανώτεροι στο γήπεδο και θέλουμε να περάσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.