"Eπιβληθήκαμε 100%"


Τα συγχαρητήρια του στους παίκτες και στον κόσμο έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μπέρνλι και μεταξύ άλλων κάλεσε τον κόσμο και στο Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του :

-Πόσο σημαντική είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό;
-"Ήταν ένα παιχνίδι όπως πρέπει να είναι στο Europa League και μέσα στο Καραϊσκάκη. Στα πρώτα 15 λεπτά επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, αλλά μετά επιβληθήκαμε και ήρθε το γκολ. Μετά έπρεπε το σκορ να είναι 2-0, γιατί ήταν πέναλτι του Ποντένσε. Αντί για αυτό, έγινε το 1-1 και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια χωρίς προβάδισμα ενώ έπρεπε να είναι αλλιώς τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ανωτερότητα, επιβάλαμε τον ρυθμό μας, ήμασταν δυνατοί, στριμώξαμε τον αντίπαλο και ήρθαν τα γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο για τη στήριξή του".

-Νωρίτερα ο προπονητής της Μπέρνλι είπε ότι η διαιτησία έφταιγε
-"Σας είπα την άποψή μου για το πέναλτι του Ποντένσε. Αυτό θα άλλαζε την εξέλιξη του αγώνα. Δεν ξέρω σε τι αναφέρεται ο προπονητής της Μπέρνλι. Ό,τι συνέβη στο ημίχρονο, συνέβη με αξιοπρέπεια. Ο κόσμος που εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει τέτοιες περιπτώσεις με αξιοπρέπεια. Στον αγωνιστικό χώρο είδαμε δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Εμείς ήμασταν πιο δυνατοί, κάναμε δυνατό δεύτερο ημίχρονο και επιβληθήκαμε 100%. Έπρεπε να μας δοθεί το πέναλτι. Εμείς θα έπρεπε να είχαμε τα περισσότερα παράπονα από τον διαιτητή. Βέβαια, τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι".

-Πόσο εύκολο ήταν ο εκνευρισμός του πρώτου ημιχρόνου από τις διαιτητικές αποφάσεις, να γίνει ορμή στο δεύτερο μέρος;
-"Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω ήταν να ηρεμήσω τους παίκτες, γιατί υπήρχαν νεύρα. Το πρώτο που έπρεπε να γίνει ήταν να υπάρξει συναισθηματικός έλεγχος και να εξηγήσω στους παίκτες ότι τα παράπονα έπρεπε να μείνουν εκτός αγωνιστικού χώρου και εκείνοι να κάνουν τη δουλειά τους εντός αγωνιστικού χώρου. Βέβαια, έδωσα και κάποιες εντολές για την τακτική. Το πιο σημαντικό ήταν να χτίσουμε τον συναισθηματικό έλεγχο".

-Θα θέλαμε και ένα σχόλιο για την παρουσία του κόσμου.
-"Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα, ο κόσμος ήταν θερμός και μας βοήθησε. Ευχαριστώ τον κόσμο. Θα έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι και σαν οικογένεια, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που έρχονται. Εμείς θα ανταποδώσουμε στον κόσμο με ωραίες νίκες, συγκέντρωση και θα δίνουμε το 100% για να τον κάνουμε χαρούμενο. Ελπίζουμε και την Κυριακή να μας ξαναδώσει δύναμη για να φέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.