Ενημέρωση από τη Θύρα 7


Σήμερα το πρωί στο γήπεδο Καραϊσκάκη πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα παγκόσμιο συνέδριο των συνδέσμων της θύρας 7 και σε αυτό φυσικά παραβρέθηκαν και φίλοι του Ολυμπιακού τόσο από την επαρχία όσο και από το εξωτερικό. Φυσικά το παρόν έδωσαν και οι Μιχάλης Κουντούρης και Βαγγέλης Μαρινάκης που ζήτησαν με τα μέλη των συνδέσμων.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε η Θύρα 7 στον λογαριασμό της στο Facebook.

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα με τεράστια επιτυχία ακόμα ένα παγκόσμιο συνέδριο των συνδέσμων της ΘΥΡΑΣ 7. Μέλη μας από όλοι την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό έδωσαν δυναμικό παρών και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.Η μέρα μας ξεκίνησε με την ξενάγηση των μελών μας από την επαρχία και το εξωτερικό στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη.Στην συνέχεια έγινε πολύωρη συζήτηση  και ενημερωση για πολλά θέματα. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του Μιχάλη Κουντούρη για την πολυετή του προσφορά στη ΘΥΡΑ 7.Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Π.Α.Ε,Βαγγέλης Μαρινάκης,ο οποίος μας τίμησε για ακόμη μια χρόνια με τη παρουσία του μας ενημέρωσε για διαφορά ζητήματα και έγινε εποικοδομητικός διάλογος. Ύστερα συζητήθηκε ποσό σημαντικη είναι η βοήθεια στον ερασιτέχνη μας μέσω των εισιτηρίων διαρκείας και αποφασίστηκε,στις θύρες 4-5-6-7 να κυκλοφορήσουν ΜΟΝΟ εισιτήρια διαρκείας. Τέλος το συμβούλιο έληξε με την πίστη όλων μας για μια καλύτερη χρόνια.

Υ.Γ1:Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξανά όλα τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας που ταξιδεύουν από την επαρχία και το εξωτερικό για το καθιερωμένο μας ραντεβού κάθε Ιούνιο

Υ.Γ2:Αγοράζουμε ΟΛΟΙ εισιτήρια διαρκείας και βοηθάμε-στηρίζουμε τον ερασιτέχνη μας που μας κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Υ.Γ3:Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία.

Υ.Γ4:ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.