Αυτός είναι ο Τσάπμαν

Ο Ολυμπιακός χθες αντιμετώπισε στην Ισπανία την Μάλαγα για το τουρνουά της Ισπανίας και η έκπληξη δεν ήταν ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε με πολλές απουσίες αλλά μία ελ των... παρουσιών που αντικατέστησαν τις απουσίες.

Ο λόγος για τον 29χρονο Κλιντ Τσάπμαν!

Ο Τσάπμαν εντυπωσίασε καθώς χθες με αντίπαλο τη Μάλαγα σταμάτησε στους 17 πόντους, έχοντας 100% ευστοχία χάρη στα 6/6 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 2/2 βολές και 8 ριμπάουντ, φτάνοντας στο 27 τον δείκτη της αξιολόγησης σε 20 αγωνιστικά λεπτά! 

Όπως προείπαμε είναι 29 ετών και έχει ύψος 2 μέτρα και 08 εκατοστά, με καταγωγή από το Όρεγκον.

Ξεκίνησε τα κολεγιακά του χρόνια στο Τέξας και τους Τέξας Λόνγκχορντς, με τους οποίους μόνο την τελευταία του σεζόν (2011-12) έπαιξε σε 34 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 7.41 πόντους και 5,74 ριμπάουντ. 

Από εκεί και πέρα βρέθηκε τη σεζόν 2012-13 στην Ελβετία και την Società Atletica Basket Massagno με την οποία έφτασε και στους τελικούς του κυπέλλου. Μετά βρέθηκε για λίγο στην Β Τουρκίας και την Vestelspor Manisa, με τον Τσάπμαν να επιστρέφει στην Ελβετία τη σεζόν 2013-2014 για λογαριασμό της Fribourg Olympic Basket, στην οποία είχε βασικό ρόλο και έφτασε στους τελικούς των πλέι οφ, όντας και στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Την επόμενη σεζόν πήγε στην Ιαπωνία και στην Hiroshima Dragonflies όπου είχε 15,2 πόντους κατά μέσο όρο τη σεζόν 2014-15.
Ακολούθησαν στην ίδια χώρα οι Chiba Je, Niigata Albirex BB, Hiroshima Dragonflies και Toyama Grouses για να πάρει την ευκαιρια του από τον Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό χθες το βράδυ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.