Οι σημερινές στοιχηματικές μας προτάσεις


Η φάση των 16 του Μουντιάλ έχει φτάσει είδη στην μέση και το RedPen 24.gr σας προσφέρει τις στοιχηματικές του προβλέψεις για τα παιχνίδια Βραζιλία – Μεξικό και Βέλγιο – Ιαπωνία που διεξάγονται σήμερα στις 15:00 και 21:00 αντίστοιχα.

Αρχίζοντας από το παιχνίδι στις 15:00 η Βραζιλία αν και δεν έχει εντυπωσιάσει είναι το φαβορί της αναμέτρησης και νομίζω είτε εύκολα είτε δύσκολα θα το βρει το γκολ καθώς ας μην ξεχνάμε πως διαθέτει ίσως το καλύτερο ρόστερ στην διοργάνωση και έχει παίκτες που σκοράρουν εύκολα. Βέβαια από την άλλη βρίσκεται το Μεξικό, που κέρδισε τους Γερμανούς με 1-0 και έδειξε ότι στην κοντά επίθεση μπορεί να πετύχει γκολ εύκολα έχοντας τόσο τον Λοθάνο όσο και τον Χερνάντεζ μπροστά. Επομένως για καλή επιλογή που είναι λίγο πάνω από τον διπλασιασμό είναι το G/G.

Τέλος για το δεύτερο παιχνίδι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Το Βέλγιο είναι ανώτερη ομάδα και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στην Ιαπωνία η οποία μοιάζει καταδικασμένη. Αυτό λοιπόν που κρατάμε από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι να σκοράρει ο Λουκάκου σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού και να κερδίσει το Βέλγιο ( σε μια επιλογή) σε απόδοση λίγο πάνω από το 2.00.

Βραζιλία – Μεξικό : G/G (2.05).
Βέλγιο – Ιαπωνία : anytime scorer Λουκάκου και νίκη Βέλγιο (2.05).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.