H ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός


Σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Ζάλγκιρις στο Κάουνας για το game 3 της μεταξύ τους σειράς και έχει ως στόχο να ξανά πάρει το πλεονέκτημα έδρας και να πραγματοποιήσει την δεύτερη σερί νίκη του επί των Λιθουανών.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ταξίδεψε πλήρης από την Αθήνα αλλά τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που δύσκολα θα προλάβει το τέταρτο παιχνίδι όσο και Γιώργος Πρίντεζης που στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ένιωσε ενοχλήσεις είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Από εκεί και πέρα οι Κώστας Παπανικολάου και Γιάνις Στρέλνιεκς πήραν μέρος σε όλη την προπόνηση ενώ ο Γιώργος Μπόγρης αν και βρίσκεται μαζί με την ομάδα δύσκολα θα πάρει μέρος στην δωδεκάδα καθώς υπάρχει κίνδυνος επιβράδυνσης του τραυματισμού. Η ομάδα του Πειραιά έχασε ως γνωστόν έχασε το πλεονέκτημα και τώρα ποντάρει στο άγχος των γηπεδούχων που είναι το «φαβορί» και φυσικά στον τσαμπουκά της ομάδας και ειδικά των Ελλήνων παικτών.

Η αναμέτρηση Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός για το game 3 θα ξεκινήσει στης 20:00 και θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το NOVASPORTS 1HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.