Παρά την προειδοποίηση για διακοπή, διακοπή δεν είχαμε!


Μάθημα σύγχρονης ιστορίας νούμερο 2!

Ήταν 2 Μαρτίου του 2016 και ο Ολυμπιακός παίζει στην Τούμπα για το κύπελλο Ελλάδος... Το σκορ είναι στο 1-2 και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να το αποδεκτούν ότι οι... γερόλυκοι Καμπιάσο και Φουστέρ τους κάνουν ΠΛΑΚΑ!

Ξάφνου και ενώ ο διαιτητής του αγώνα τους έχει προειδοποιήσει ότι αν πέσει αντικείμενο θα διακόψει το ματς ένα μπουκάλι γεμάτο νερό πέφτει (πάλι από τα επίσημα) στην πλάτη του Σίλβα! Ο Σίλβα χτυπά, ο αγώνας σταματά προσωρινά αλλά όχι οριστικά παρά την αρχική προειδοποίηση!

Στις καθυστερήσεις μάλιστα ο Μακ βγαίνει τετ-α-τετ με τον Καπίνο, κάνει κοντρολ με το χέρι, και πέφτει ζητώντας πέναλτι! Ο διαιτητής δείχνει τη συνέχεια του αγώνα και η Τούμπα παίρνει φωτιά... Μαλαματίνες, μπουκάλια, καπνογόνα και ότι κρατούσε ο καθένας στα χέρια του πετάγεται στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες αποχωρούν! Ο Ολυμπιακός παρόλο ότι μπορούσε να μην δεχτεί να μπει ξανά στον αγωνιστικό χώρο, το δέχεται, μπαίνει αλλά οι οπαδοί ξαναμπουκάρουν και ο αγώνας κατοχυρώνεται υπερ των Πειραιωτών. Μάλιστα ο θιγμένος ΠΑΟΚ δεν κατεβαίνει στο Καραϊσκάκης να παίξει τον επαναληπτικό.

Δείτε το βίντεο με όλο το ρεπορτάζ καθώς και τη στιγμή που αναφέρεται ότι ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί στο μπουκάλι της πλάτης του Σίλβα:


Δείτε το πρώτο μάθημα σύγχρονης ιστορίας ΕΔΩ και το τρίτο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.