Οι ώρες και οι τηλεοπτικές καλύψεις των αγώνων του ερασιτέχνη


Το πρόγραμμα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αυτή την εβδομάδα περιέχει τέσσερις αγώνες, εκ των οποίων οι τρεις θα λάβουν χώρα το Σάββατο και η τελευταία  που κλείνει και το πρόγραμμα την Κυριακή. Στόχος φυσικά και πάλι είναι το απόλυτο στις νίκες!


Αρχικά αύριο Σάββατο 10/2 θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής στο πόλο ανδρών καθώς οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης από την ομώνυμη ομάδα στης 15:30 στα πλαίσια της 15ης αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Εν συνεχεία την ίδια ημέρα στης 17:00 τα κορίτσια του πόλο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο την ομάδα του Ρεθύμνου και θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου είναι και το μεγαλύτερο αφού το τμήμα του Βόλεϊ ανδρών θα φιλοξενήσει στο Ρέντη τον ΠΑΟΚ σε μια επανάληψη των περσινών τελικών. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στης 17:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά επίσης από την ΕΡΤ2. Θυμίζουμε πως ο αγώνας του πρώτου γύρου κατέληξε στον Ολυμπιακό και πως η ομάδα τρέχει ένα αήττητο σερί από την αρχή της χρονιάς το οποίο θέλει να διευρύνει.

Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου κλείνει την Κυριακή 11/2 με την σύγκρουση των κοριτσιών του βόλεϊ απέναντι στην Ηλιούπολη. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στης 15:00 και θα λάβει χώρα στο κλειστό του Ρέντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.