Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου και οι μεταδόσεις τους


Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φλεβάρη δεν περιέχει μόνο το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο για τους φίλους των ερυθρόλευκων αφού και ο ερασιτέχνης διαθέτει στο πρόγραμμα του τέσσερα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια εκ των οποίων και ένα ευρωπαϊκό.

Πιο αναλυτικά αύριο Σάββατο 24/2 το πρόγραμμα περιέχει τρείς αναμετρήσεις. Στης 13:00 οι γυναίκες του πόλο φιλοξενούνται από την KIRISHI, στα πλαίσια της LEN Euroleague και τον 8ο τελικό του πόλο. Ακολούθως στης 17:30 οι ερυθρόλευκοι του βόλεϊ υποδέχονται στο Ρέντη τον Ηρακλή Χαλκίδας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος με στόχο να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στην διοργάνωση. Το πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος κλείνει στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη με το ανδρικό τμήμα του χάντμπολ να τίθεται αντιμέτωπο με τον Διομήδη Άργους στης 21:00. Μάλιστα ο συγκεκριμένος αγώνα θα καλυφθεί ζωντανά από το OSFP TV.

Τέλος την Κυριακή 25/2 τα κορίτσια του μπάσκετ πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας στης 12:00 για την 16η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.