Δυο μέτρα και δυο σταθμά

Ο Ολυμπιακός χθες ηττήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ με αποφάσεις που σήκωσαν συζήτηση!


Ο αγώνας φυσικά όμως δεν ήταν μόνο αυτές. Όταν κερδίζεις ένα ματς μέχρι το 86' και στο 93' καταφέρνεις να χάσεις τότε δεν σου φταίνε και πολλά... Είναι από τις στιγμές που έχεις βγάλει τα μάτια σου μόνος σου.

Η ομάδα πάντως είχε παράπονα από τη διαιτησία του Παπαπέτρου και προσωπικα δεν θα σταθώ στη φάση του Γιακουμάκη στο 1-2. Θα σταθώ στο πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός με τον Μποτία.

Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, πείτε μας πραγματικά για να ξέρουμε και εμείς, υπάρχουν δυο μέτρα και δύο σταθμά; Πριν μια βδομάδα ο ΠΑΟΚ έπαιρνε τρίποντο στο 87' κι όλας μέσα στο Αγρίνιο και με ένα πέναλτι που δεν θα το έδινε κανένας ΠΑΟΚτζης και μια βδομάδα μετά σε μια πιο "σκληρή" διεκδίκηση ο Παπαπέτρου έδειξε... "παίζετε". Ποιός από τους δύο έπραξε σωστά;

Το ερώτημα είναι πραγματικά ρητορικό και δεν περιμένω κάποια απάντηση και μέχρι και ο τελευταίος δύσπιστος κατάλαβε τι παίζετε φέτος! Όταν έχει δωθεί τέτοιο πέναλτι μια βδομάδα νωρίτερα τότε τα λόγια είναι περιττά!

Υ.Γ. Το πρωτάθλημα μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα παρόλα αυτά ήδη θα πρέπει να ασχοληθεί η ομάδα στον σχηματισμό της επόμενης ημέρας (χρονιάς) και επιτέλους τα όποια λάθη έγιναν να διορθωθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.