Τεράστιο μήνυμα ενότητας του Καρίμ στα ελληνικά

Μετά την δημοσίευση του Μάρκο Μαρίν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που έστειλε μήνυμα ενότητας από όλους στον Ολυμπιακό σειρά πήρε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που θέλησε και αυτός να τονώσει το κλίμα στις τάξεις των Πειραιωτών.


Ο Ιρανός επιθετικός έγραψε χαρακτηριστικά:

"Περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά εμείς στην οικογένεια του Ολυμπιακού δεν θα το αφήσoυμε να περάσει έτσι. Έχουμε μπροστά μας και άλλα παιχνίδια και είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε στον κόσμο τι έτσι Ολυμπιακός.. Διότι στην τελική είμαστε ο μεγαλύτερος και ο ισχυρότερος Σύλλογος της Ελλάδας.
Περάσαμε 4 δύσκολες φάσεις αλλά εάν νομίζει κάποιος πως θα αφήσουμε ανεξέλεγκτη την κατάσταση, κάνουν λάθος.
Η αποστολή μας δεν είναι απλά να νικάμε, αλλά να νικάμε σαν πρωταθλητές. Θα σβήσουμε όλες τις κακές αναμνήσεις από τα τελευταία γεγονότα, και θα δώσουμε ψυχή και σώμα για τα παιχνίδια που είναι να έρθουν.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο.. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια.. Είμαστε αποφασισμένοι. Και το πιο σημαντικό.. Ενωμένοι!"


Περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά εμείς στην οικογένεια του Ολυμπιακού δεν θα το αφήσo υμε να περάσει έτσι. Εχουμε μπροστά μας και άλλα παιχνίδια και είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε στον κόσμο τι εστί Ολυμπιακός.. Διότι στην τελική είμαστε ο μεγαλύτερος και ο ισχυρότερος Σύλλογος της Ελλάδας. Περάσαμε 4 δύσκολες φάσεις αλλά εάν νομίζει κάποιος πως θα αφήσουμε ανεξέλεγκτη την κατάσταση, κάνουν λάθος. Η αποστολή μας δεν είναι απλά να νικάμε, αλλά να νικάμε σαν πρωταθλητές. Θα σβήσουμε όλες τις κακές αναμνήσεις από τα τελευταία γεγονότα, και θα δώσουμε ψυχή και σώμα για τα παιχνίδια που είναι να έρθουν. Ενα πράγμα είναι σίγουρο.. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια.. Είμαστε αποφασισμένοι.. Και το πιο σημαντικό.. Ενωμένοι!🔴⚪️ ما اعضای خانواده بزرگ المپیاکوس، لحظه ‌شماری می‌کنیم برای بازیهای بعدی و کسب پیروزیهای متوالی.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Ansarifard (@kariiiiim10) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.