Συνεχίζει την βοήθεια ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας


Για ακόμα μία ημέρα απλώθηκε στην πόλη της Μάνδρας το χέρι βοηθείας του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας, του Ολυμπιακού μας, προς τους ανθρώπους εκείνους, που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη για την επιβίωση.


Ο Θρύλος δηλώνει καθημερινά παρών στην πόλη της δυτικής Αττικής και συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται επί τόπου, για να σώσουν οι κάτοικοι το βιός τους. Έτσι λοιπόν, και σήμερα Δευτέρα (11/12) και για 25η ημέρα στη σειρά, η ερυθρόλευκη οικογένεια άνοιξε την αγκαλιά της και συνέχισε να προσφέρει. Εξάλλου, η εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν από την πρώτη στιγμή σαφής: Ο οργανισμός του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας, να κάνει ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσει τους πληγέντες από τις πλημμύρες, στη Μάνδρα Αττικής.

Έτσι λοιπόν, τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας, χωματουργικά και φορτηγά, συνέχισαν να δουλεύουν και σήμερα πυρετωδώς. Καθαρίστηκε ο προαύλιος χώρος νηπιαγωγείου της περιοχής, όπως και διάφορων σπιτιών, ενώ καθαρίστηκε και το αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Ακόμα, μοιράστηκαν εργαλεία καθαρισμού των λασπών, στους κατοίκους της περιοχής.

Τις προσπάθειες συντόνιζε επιτόπου, όπως και καθημερινά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με τον Βετεράνο ποδοσφαιριστή του Θρύλου, Νίκο Βαμβακούλα, αλλά και στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη. Μαζί τους φυσικά, όπως και καθημερινά, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλής Ρόκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.