Προκρίθηκε στα μπαράζ του μουντιάλ η Εθνική μας!

Η Ελλάδα πήρε και οριστικά το “εισιτήριο” για τα μπαράζ του μουντιάλ της Ρωσίας αφού επικράτησε στο Γ. Καραϊσκάκης με 6-0 του Γιβραλτάρ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρατάχθηκε με τους: Καρνέζη, Τοροσίδη, Σταφυλίδη, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Ζέκα, Ταχτσίδη, Χριστοδουλόπουλο, Μάνταλο, Φορτούνη και Μήτρογλου.

Η εθνική μας ομάδα στο πρώτο μισάωρο είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των φιλοξενούμενων. Όμως στο 32’ ήρθε το γκολ όταν ο Ζέκα έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Τοροσίδης στην κίνηση με κεφαλιά έγραψε το 1-0 αποβάλλοντας το άγχος από τους διεθνείς. Έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο με την Ελλάδα να μην έδειχνε σοβαρότητα αλλά παρόλα αυτά ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Μετά από 15 λεπτά στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού η εθνική μας ομάδα αξιοποίησε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία μετά το πρώτο γκολ με τον Μήτρογλου ο οποίος πλάρασε με το αριστερό και έκανε το 2-0 στο 60’. Μόλις 3 λεπτά πέρασαν και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρήκε και πάλι δίχτυα αξιοποιώντας την ασίστ του σκόρερ του 1-0 Βασίλη Τοροσίδη (3-0 στο 63’). Πλέον η Ελλάδα ήταν πολύ πιο άνετη στον αγωνιστικό χώρο αφού είχε καθαρίσει το παιχνίδι κλειδώνοντας την είσοδο στα μπαράζ της διοργάνωσης. Και το πάρτι συνεχίστηκε στο Γ. Καραϊσκάκης με τον Γιαννιώτα με κεφαλιά ψαράκι να κάνει το 4-0 στο 78’. Όλα λοιπόν τα τέρματα μπήκαν από παίμτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού( Τοροσίδης, Μήτρογλου, Γιαννιώτας).

Το 4-0 έμεινε τελικά έως το τέλος του παιχνιδιού με τον διαιτητή να σφυρίζει για τελευταία φορά στο παιχνίδι στέλνοντας την Ελλάδα στα μπαράζ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.