Ήττα και δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε τελικά στην δεύτερη θέση του ομίλου του και θα βρεθεί στην κλήρωση των 32 μαζί με τις υπόλοιπες δεύτερες των υπόλοιπων ομίλων.
Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαν καθόλου δυνατά και δικαίως βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Σωτηρίου. Όλα στη φάση του 20΄ λεπτού, στη φάση δηλαδή του γκολ, πήγαν στραβά. Ο Αλωνεύτης έβγαλε μια βαθιά μπάλα πίσω απ το κέντρο ο Λεάλι έκανε έξοδο και ο Σωτηρίου του πέρασε τη μπάλα από "πάνω" και στο κατέβασμα βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές του Θρύλου να την διεκδικήσουν (Ντα Κόστα, Βιάνα) όμως κανένας τους δεν πήδηξε για κεφαλιά, αντίθετα ο Σωτηρίου την βρήκε λίγο και  η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ντα Κόστα και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι άργησαν να συνέλθουν και η πιο αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 40΄ όταν μετά από κόρνερ ο Βιάνα έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι του ΑΠΟΕΛ.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός χωρίς όμως να βρίσκει λύσεις για να νικήσει την άμυνα του ΑΠΟΕΛ. Ο Μάρτινς βγήκε στο 66' και τη θέση του πήρε ο Ανδρούτσος ενώ Τσόρι και Μανθάτης πέρασαν στις θέσεις τον Φορτούνη και Ντε Λα Μπέγια με σκοπό ο Ολυμπιακός να μπορέσει να γυρίσει την εις βάρος του αυτή κατάσταση για το τελευταίο τέταρτο. Τα πράγματα όμως δεν έγιναν καλύτερα και οι Κύπριοι βρίσκοντας ανοικτό διάδρομο κατάφεραν με τον Ντε Καμάγκρο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου νικώντας τον Ολυμπιακό τόσο εκτός όσο και εντός έδρας.
11





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.