Οι δηλώσεις του ηγέτη τoυ Θρύλου μετά την πρόκριση

Οι δηλώσεις του ηγέτη του Θρύλου, κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπασάκσεχιρ

«Σήμερα για μας, όπως είχα πει και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με μια ομάδα που είχε στη διάθεσή της πάρα πολλούς καλούς και ακριβούς παίκτες, οι οποίοι μας δυσκόλεψαν. Πιστεύω, όμως, πως όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάνω-κάτω με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε να προκριθούμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας από το ζευγάρι Πόρτο-Κράσνονταρ. Και οι δύο είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως, το έχω πει επανειλημμένως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μέχρι σήμερα και πιστεύουμε θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.
Επειδή είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος, γιατί έχασα έναν πολύ καλό μου φίλο, θέλω να αφιερώσω αυτή την πρόκριση και τη νίκη μας, σε ένα φίλο μου που χάθηκε πρόωρα, τον Γιώργο Μαυροσκότη. Αν και Παναθηναϊκός, του άρεσε να κερδίζουμε ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς, λόγω του ότι είμαι εγώ στην ομάδα.
Σας εύχομαι καλές γιορτές, καλό Δεκαπενταύγουστο».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα για μας, όπως είχα πει και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με μια ομάδα που είχε στη διάθεσή της πάρα πολλούς καλούς και ακριβούς παίκτες, οι οποίοι μας δυσκόλεψαν. Πιστεύω, όμως, πως όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάνω-κάτω με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε να προκριθούμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας από το ζευγάρι Πόρτο-Κράσνονταρ. Και οι δύο είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως, το έχω πει επανειλημμένως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μέχρι σήμερα και πιστεύουμε θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Επειδή είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος, γιατί έχασα έναν πολύ καλό μου φίλο, θέλω να αφιερώσω αυτή την πρόκριση και τη νίκη μας, σε ένα φίλο μου που χάθηκε πρόωρα, τον Γιώργο Μαυροσκότη. Αν και Παναθηναϊκός, του άρεσε να κερδίζουμε ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς, λόγω του ότι είμαι εγώ στην ομάδα. Σας εύχομαι καλές γιορτές, καλό Δεκαπενταύγουστο. #Οlympiacos #UCL #OLYIBFK #Marinakis #WeKeepOnDreaming
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.