Νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο ΣΕΦ επικρατώντας της Νταρουσάφακα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 99-74 αλλά από χθες γνώριζε ότι δυσυυχώς θα εμενε εκτός στην ισοβαθμία.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι μέχρι το 17-16 όταν και οι Τούρκοι με ένα σερί 6-0 αύξησαν την διαφορά για πρώρη φορά ενώ λίγο πριν το φινάλε της περιόδου την έφτασαν στο +9 όπου ο Μάντζαρης με μία εύστοχη βολή μείωσε στο τελικό σκορ της πρώτης περιόδου (20-28).

Κάπως έτσι συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο όπου η Νταρουσάφακα συνέχισε την ευστοχία της και η διαφορά έφτασε και τους 11 πόντους. 5 λεπτά περίπου πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Μπράιαν Γούεμπερ τραυματίστηκε και αποχώρησε για τα αποδυτήρια αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε χειροκροτούμενος! Ο Ολυμπιακός λοιπόν βρισκόταν πίσω στο σκορ με 35-44 , 9 πόντους όταν με ένα σερί 10-0 κάλυψε τη διαφορά και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 45-44

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να τελειώσει από την τρίτη περίοδο το ματς όπου με επιμέρους σκορ 30-12 έχτισε διαφορά 19 πόντων, 75-56 παίζοντας όμορφο μπάσκετ με τον Μάντζαρη και όχι μόνο προσφέροντας θέαμα.

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός εκτόξευσε τη διαφορά στους 28 πόντους δίνοντας τη δυνατότητα στον Μπλατ να χρησιμοποιήσει τόσο τον Αγραβάνη όσο και τον Ποκουσέβσκι με τον Θρύλο να μην εκλδηλώνει τελευταία επίθεση και να επικρατεί τελικά με 99-67.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.