To ευρωπαϊκό ταξίδι σταμάτησε στο Κίεβο


Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού σταμάτησε στο Κίεβο όπου η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν θα λέγαμε ένα παιχνίδι περισσότερο κέντρου αφού οι δύο ομάδες δεν απειλούσαν πέρα από ένα σουτ του Χασάν για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι μετά το πρώτο πεντάλεπτο βρήκαν τα πατήματα τους, κυρίως από τα πλάγια και ιδιαίτερα από τα αριστερά με τους Ποντένσε και Τσιμίκα δημιούργησαν επιθέσεις αλλά τα τελειώματα τους δεν ήταν αποτελεσματικά. Η Ντιναμό όμως, όπως και στον Πειραιά έτσι και στο Κίεβο κατάφερε στην πρώτη της πραγματική ευκαιρία να σκοράρει. Αυτή τη φορά ύστερα από φάση διαρκείας ο Σολ νίκησε τον Σα και έγραψε το 1-0 που έμελε να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή με τον Ντίαζ να δίνει τη θέση του στον Μασούρα ο οποίος μάλιστα στο 52' έκανε κεφαλιά με τη μπάλα να περνά μόλις άουτ! Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης απείλησε όμως ο πορτιέρο της Ντιναμό είπε "όχι". Ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε άλλες δύο αλλαγές κάνοντας τες μαζί, καθώς πέρασαν έξω οι Φορτούνης και Μπουχαλακης και μπήκαν οι Νάτχο και Γκερέρο. Στο 74' ο Ολυμπιακός έχασε  μια τεράστια ευκαιρία όταν ο Χασάν ύστερα από πολύ όμορφη ενέργεια του Μασούρα όμως Μπόικο έσωσε την εστία του! Εξίσου σπουδαία ήταν και η ευκαιρία του Γκερέρο όταν σε τετατετ ο Μπόικο έβαλε ξανά στοπ στους Πειραιώτες όπως και στις καθυστερήσεις σε σουτ του Νάτχο με το παιχνίδι λίγο αργότερα να λήγει και ταυτόχρονα να τερματίζεται και το ευρωπαϊκό ταξίδι των Πειραιωτών για τη σεζόν 2018-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.