Νίκη με χρυσό σκόρερ τον Νάτχο!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο για την τρίτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και συνέχισε το νικηφόρο σερί του εντός συνόρων παραμένοντας πρώτος στην βαθμολογία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε για το αρχικό σχήμα τους… γνωστούς ενδεκάδα καθώς δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή. Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν προτίμησε τους : Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Λάζαρο και Γκερέρο. Από εκεί και πέρα στον πάγκο ήταν οι : Σα, Νάτχο, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Χασάν, Μεριά και Τοροσίδης.

Στο 4’ ο Ποντένσε κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής από τον Ιγκλέσιας, ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση εκτέλεση με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του ακινήτου Παπαδόπουλου. Τεράστια ευκαιρία ήταν αυτή για τον Ολυμπιακό που έψαχνε από νωρίς το γκολ έχοντας την κατοχή. Στο 10’ ήρθε απάντηση από τους φιλοξενούμενους αφού ο Τσιλιανίδης βρήκε χώρο και σουταρε αρκετά μέτρα εκτός περιοχής, με τον Γιαννιώτη να έπεσε στην γωνία του και να έστειλε την μπάλα κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν και δεύτερη καλή φάση με τον Φορτούνη να πέρασε ωραία στον Λάζαρο εντός περιοχής και αυτός αφού έκανε μια εντυπωσιακή προσποίηση εκτέλεσε με το εξωτερικό πάνω όμως στον τερματοφύλακα του Αστέρα. Ωστόσο, στο 18’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 χάρις σε μια φοβερή έμπνευση και εκτέλεση του Καμαρά, ο οποίος εξαπέλυσε ένα απίθανο σουτ πολλά μέτρα εκτός περιοχής με την μπάλα να κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και εντός γραμμής και το Καραϊσκάκης να πήρε «φωτιά». Σκορ ημιχρόνου το 1-0 με τον Ολυμπιακό να έχει τα ηνία του αγώνα και να δημιουργούσε προβλήματα στον Αστέρα κυρίως από την αριστερή πλευρά.

Χωρίς καμία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος. Στο 49’ και πάλι ο Τσιλιανίδης από πλευράς φιλοξενούμενων σουταρε εκτός περιοχής αλλά και πάλι ο Γιαννιώτης είχε απάντηση. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσίπρας έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Λάζαρος ήρθε από πίσω με δύναμη αλλά η κεφαλιά κατέληξε πολύ ψηλά. Στο 66’ ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε σε 1-1 αφού μετά από αντεπίθεση από αριστερά, ο Τόσο σουταρε από το πέναλτι, ο Γιαννιώτης του είπε όχι άλλο ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και από δύσκολη γωνία σημείωσε το γκολ. Στο 72’ ο Χασάν πήρε την θέση του Λαζάρου για την πρώτη αλλαγή και δύο λεπτά μετά ο Φορτούνης πέρασε εκτός με τον Φετφατζίδη να μπήκε στο χορτάρι. Στο 74’ ο Φετφατζίδης με την πρώτη του επαφή με την μπάλα πέρασε δύο παίκτες των φιλοξενούμενων και σουταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να πήγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 80’ απίθανη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Γκερέρο να έκανε την σέντρα από δεξιά, τον Χασάν να έκανε την προβολή από πολύ κοντά και τον Παπαδόπουλο να πραγματοποιήσε μια πολύ δύσκολη επέμβαση. Η τελευταία αλλαγή των Πειραιωτών ήταν ο Νάτχο που πήρε την θέση του σκόρερ Καμαρά. Στο 93’ ήρθε η μεγάλη λύτρωση για τον Ολυμπιακό! Ο Φετφατζίδης έκανε την σέντρα, ο Γκερέρο έστρωσε στον Νάτχο και αυτός στην κίνηση εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο για το 2-1. Τελικό σκορ στο « Γεώργιος Καραϊσκάκης» το 2-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.