7η αναβολή στη δίκη Γιαννακόπουλου για το περιστατικό με τον Σπανούλη!Τι κι αν έχουν περάσει τεσσεράμισι χρόνια από τότε που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος  έβρισε χυδαία τον Βασίλη Σπανούλη και την οικογένειά του, η δίκη ακόμα να ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα πήρε νέα αναβολή για τις 13/1/2020, και συνολικά για … 7η φορά, καθώς ο Δ. Γιαννακόπουλος δήλωσε ασθενής, προσκομίζοντας χαρτί από τον Ευαγγελισμό, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ενημερώνει:

 «Το πρωί της Δευτέρας 7/10/2019 είχε προγραμματιστεί η δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο 7ο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τα όσα προσβλητικά και αχαρακτήριστα είχε πει εναντίον του αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη.
Η συνήγορός του προσκόμισε ιατρικό πιστοποιητικό από τον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με το οποίο συνίστατο 2ήμερη ανάπαυση στον κατηγορούμενο.

Ήταν η έβδομη αναβολή. Μια πρώτη φορά έχει αναβληθεί λόγω απουσίας μαρτύρων και 5 φορές λόγω παρελεύσεως ωραρίου δικαστικών γραμματέων. Αρχική δικάσιμος ήταν η 23.9.2016 και νέα δικάσιμος η 13.1.2020».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.