Nέα πρόσκληση στην K12 του ΠΑΟΚ

Η Κ12 του ΠΑΟΚ δεν θα βρεθεί στον αυριανό αγώνα με τον Βόλο όμως ο Διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού ,ο κύριος Νίκος Γαβαλάς, έκανε νέα πρόσκληση γράφοντας στο προφίλ του:

"Ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στο Καραϊσκάκη, το Σάββατο το βράδυ. Ωστόσο, η ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ δε θα είναι κοντά μας για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Βόλο, μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα μας. Η νέα πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τη συγκεκριμένη σχολή αφορά στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ανάλογες πρωτοβουλίες θα επιχειρήσουμε να πάρουμε σε συνεργασία με όλες τις ομάδες.

Παράλληλα, προσεχώς θα καταθέσουμε στη Super League προτάσεις οι οποίες σκοπό θα έχουν να αναδείξουν το πρόσωπο του ποδοσφαίρου το οποίο θέλουμε όλοι μας. Κάτι για το οποίο συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ομόφωνα στην πρόσφατη και άκρως εποικοδομητική συνεδρίαση των Διευθυντών Επικοινωνίας και των υπεύθυνων των Γραφείων Τύπου των ομάδων της Super League.

Πριν από τη σέντρα του εξόχως σημαντικού αγώνα με το Βόλο, θα ανοίξουμε στα matrix του γηπέδου Καραϊσκάκη ένα μικρό “παράθυρο” στο πρόσφατο παρελθόν, για να θυμηθούμε σε τίτλους “το δρόμο προς τα αστέρια”. Περισσότερα… προσεχώς.

Olympiacos FC"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.