Τα εισιτήρια με τον Ερυθρό Αστέρα


Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για τον φιλικό αγώνα με τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ της 20/09/2019, με ώρα έναρξης 21:15 η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ως εξής:
• Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ (www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr) .
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007.
• Από τα καταστήματα PUBLIC (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Πέμπτη 19/09/2019 και ώρες 10:00 – 18:00 και την ημέρα του αγώνα Παρασκευή 20/09/2019 από τις 10:00 και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα (21:15).
• Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 10, 15, 20, 25, 35 60 και 80€.
Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθυνθείτε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600
Είσοδος παιδιών-Προσοχή!
Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.
Για τον ΑΓΩΝΑ ΜΕ τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΝ απαιτείται κάρτα ΦΙΛΑΘΛΟΥ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)
Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον φιλικό αγώνα με τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ , ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα: καλεί τους φίλαθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι την Πέμπτη 19/09/2019 και ώρα 18:00 ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8
ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η Δ/νση εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα ήθελε να ενημερώσει όσους κατόχους διαρκείας της φετινής περιόδου ΔΕΝ έχουν παραλάβει τα διαρκείας τους και θέλουν να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα με τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ότι οι παραλαβές γίνονται καθημερινά από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) από τις 10:00 – 18:00. Την ημέρα του αγώνα (20/09/2019) οι παραλαβές θα γίνονται από τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ και ώρες 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.