Υπέροχος Ολυμπιακός, 2-2 με την Τότεναμ


Ένας σπουδαίος Ολυμπιακός αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 παίρνοντας τον πρώτο του βαθμό για φέτος.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρα , Γκερέρο και με την ώθηση του κόσμου του δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία και μάλιστα διπλή στο 18' όταν ο Βαλμπουενά ύστερα από ασίστ του Ποντένσε έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκιλιέρμε σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Παρόλα αυτά η Τότεναμ βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί όταν ο Μεριά έκανε πέναλτι στον Κέιν και ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα. Η Τότεναμ δεν σταμάτησε εκεί και βρήκε και δεύτερο γκολ με όμορφο μακρινό σούτ του Μόουρα που νίκησε τον Σα. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράση όμως οι προσπάθεις των Βαλμπουενά και Μασούρα δεν βρήκαν στόχο. Και όμως ο Θρύλος λίγο πριν βγει το ημίχρονο κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Ποντένσε και να παει στο ημίχρονο με άλλον αέρα!

Έτσι λοιπόν με την έναρξη της επανάληψης ο Ποντένσε κέρδισε πέναλτι και ο Βαλμπουενά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-2! Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να είναι στην επίθεση και προσπαθούσαν για το γκολ όμως η Τότεναμ ήταν αυτή που έχασε την αμέσως επόμενη μεγάλη φάση με τον Σα όμως να σώζει την εστία του κρατώντας το 2-2. Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή όταν αντικατέστησε τον Βαλμπουενά με τον Μπενζιά και λίγο αργότερα και τον Μασούρα που βγήκε για να μπει ο Ραντζέλοβιτς. Από εκεί και πέρα η Τότεναμ ανέβασε την απόδοση της και ο Μαρτίνς ολοκλήρωσε τις αλλαγές του αλλά δίχως να αλλάζει τίποτα και οι δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο Champions League για φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.