Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι με την Μπασακσεχιρ στην Κωνσταντινούπολη καθώς επικράτησε με 0-1 με χρυσό σκόρερ τον Μασούρα αλλά και τον σπουδαίο Σα που έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε την κυκλοφορία της μπάλας κερδιζοντας μάλιστα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή όμως η εκτέλεσε του Βαλμπουενά βρήκε στο τοίχος. Η πρώτη όμως μεγάλη φάση ήταν για την Μπασακσεχίρ καθώς ύστερα από λάθος του Σα οι Τούρκοι παραλίγο να ανοίξουν το σκορ όμως οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν τυχεροί. Ο Σα λίγα λεπτά αργότερα έσωσε την εστία του ύστερα από ένα πολύ καλό σουτ τηών Τούρκων ενώ και ο Γκιλιέρμε με τη σειρά του έχασε σπουδαία φάση όταν ύστερα από εκτέλεσε φάουλ έπιασε μονοκόματο σουτ εντός περιοχής αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ και κάπως έτσι δίχως άλλη σπουδαία στιγμή βγήκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ πιο δυνατά και πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ύστερα από σέντρα του Βαλμπουενά, ο Μασούρας με πανέμορφη κεφαλιά "πλάσαρε" τον τερμαροφύλακα των Τούρκων και έγραψε το 0-1 (Δείτε εδώ). Η Μπασακσεχίρ προσπάθησε να απαντήσει όμως η κεφαλιά του Ρομπίνιο πέρασε εκτός εστίας του Σα. Στο 70' οι Τούρκοι άγγιξαν την ισοφάριση με σουτ εκτός περιοχής όμως ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με τα μακριά του χέρια έσωσε την εστία του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Μαρτίνς έκανε την συνηθισμένη του αλλαγή και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Καμαρά στη Θέση του Βαλμπουενά που ήταν πολύ καλος, έδωσε και την ασίστ στο γκολ ενώ αποδοκιμάστηκε κατά την αποχώρηση του λόγω του ότι πέρυσι αγωνιζόταν στην Τουρκία και την Φενερμπαχτσέ. Οι Τούρκοι δεν το έβαλαν κάτω και έχασαν και άλλη ευκαιρία ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καϊβετσί με τη μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στην επόμενη φάση όμως ο ίδιος παίκτης μετά από επικίνδυνο παίξιμο δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του για τα επόμενα δέκα λεπτά συν τις καθυστερήσεις με παίκτη λιγότερο! Στο 83' ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε και τη δεύτερη του αλλαγή βάζοντας τον Μπρούνο στη θέση του σκόρερ Μασούρα! Δύο λεπτά αργότερα ο Καμαρά προσπάθησε να σκοράρει αλλά το σουτ που επιχείρησε πήγε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, ο Μάρτινς ολοκλήρωσε τις αλλαγές του με τον Ελ Αραμπί να μπαίνει στη θέση του Γκερέρο. Στο 90' όμως ο Μπρούνο έκανε χέρι εντός περιοχής και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι όμςω ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Σα έσωσε την εστία του πιάνοντας το πέναλτι του Μπίσκα και ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής!

Δείτε το βίντεο με το γκολ και την απόκρουση του πέναλτι Πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.