Σεμέδο: "Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό"

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παρεβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και ρωτήθηκε:


Περίμενες όταν έγιναν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό πως θα έφτανες στο σημείο να περιμένεις ένα ματς για να μπεις στους ομίλους και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ η ομάδα στο πρωτάθλημα;

«Νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να κάνει όνειρα. Μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος και ευγνώμων στον προπονητή και τον Ολυμπιακό που έχω αυτή την ευκαιρία. Έχω δουλέψει πολύ για να είμαι εδώ. Αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία να μιλάμε για τον Ρούμπεν, αλλά για τον Ολυμπιακό και τον στόχο που είναι κοντά να πετύχει».

Όταν ακούσατε ότι η Κράσνονταρ προκρίθηκε επί της Πόρτο χαμογελάσατε ή όχι;
«Πιστεύω ότι στο επίπεδο που βρισκόμαστε όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δεν σκεφτόμουν ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίζαμε. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αντίπαλο και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όπως κάναμε και στην έδρα μας».

Αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εσένα και τους συμπαίκτες σου να κρατήσετε το μηδέν στην άμυνα; Θα θέλαμε να μας πεις και για τη συνεργασία σου με τον Μεριά.

«Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός μία ομάδα να μη δέχεται γκολ σε τόσα παιχνίδια. Σου δίνει μεγάλη χαρά και δύναμη για να συνεχίσεις να παίζεις. Όσον αφορά στον Μεριά είναι πολύ καλή η συνεργασία που έχουμε, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.