Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου στην Τουρκία και ρωτήθηκε:

- Ο Βαλμπουενά έπαιζε δυο χρόνια στην Τουρκία. Έχετε μιλήσει μαζί του για την Μπασάκσεχιρ;
Σε ανεπίσημη βάση έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με Βαλμπουενά και άλλους ποδοσφαιριστές για το τι πιστεύουν για την Μπασάκ. Εχουμε διάφορες πλατφόρμες που μας επιτρέπουν να έχουμε αρκετή πληροφόρηση για κάθε αντίπαλό μας. Είμαστε σε πλήρη γνώση, ξέρουμε τον αντίπαλο και με αυτή την έννοια δεν χρειάζεται να μας πει κάποιος ποδοσφαιριστής τι θα αντιμετωπίσουμε. Εχουμε τον μηχανισμό για να συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

- Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Πόλη;
Αυτό που χρειάζεται είναι στο σύνολο η ομάδα μας να μην ξεχάσει την ιδέα της και την ταυτότητά της. Να παίξουμε όπως συνηθίζουμε ως προς τη φιλοσοφία μας. Αυτό χρειαζόμαστε, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί. Ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός. Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουν δείξει ότι αξίζουν να βρίσκονται στη φάση των ομίλων, αλλά μία θα τα καταφέρει. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στο σύνολο. Εχουμε δυνατό αντίπαλο απέναντί μας, αλλά έχουμε κι εμείς έχουμε τα όπλα μας για να τον εκπλήξουμε.

- Ποιο θεωρείτε καλό αποτέλεσμα για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση;
Το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν να κερδίσουμε. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρόκριση θα κριθεί σε δύο ματς. Παραδοσιακά στην έδρα μας είμαστε δυνατοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στην Τουρκία. Νομίζω όμως ότι στην έδρα μας είμαστε τόσο δυνατοί για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να πάμε στην επόμενη φάση.

- Πόσο πιο έτοιμη είναι η ομάδα σας σε σχέση με το παιχνίδι της Τσεχίας και πόσο διαφορετικό περιμένετε τον αντίπαλο συγκριτικά με την Πλζεν;
Οπως είναι λογικό όταν περνούν 15 μέρες μία ομάδα βελτιώνεται. Στην Τσεχία παίξαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι και μετά το δεύτερο. Είναι λογικό η φυσική κατάσταση να είναι βελτιωμένη και η ποιότητα του παιχνιδιού μας. Οι δύο ομάδες αν συγκριθούν είναι πολύ ποιοτικές, πρόκειται για ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της χώρας τους. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχει πολύ καλές μονάδες, αλλά γενικότερα είναι δύο ομάδες που έχουν την ίδια φιλοσοφία, γιατί θέλουν να κυριαρχούν στο πρωτάθλημά τους. Εμείς θέλουμε να μιλήσουμε για την Μπασάκσεχιρ που έχει πολύ καλούς παίκτες και έχει τη φιλοσοφία του νικητή. Θέλω να διευκρινήσω ότι οι ποδοσφαιριστές της Μπασάκσεχιρ είναι καλύτερης ποιότητας από την Πλζεν. Μιλάω όμως γενικότερα σαν στυλ νοοτροπίας.

- Είπατε ότι ξέρετε τις δυνατότητες της Μπασάκσεχιρ. Ομως πέρσι είχε άλλον προπονητή. Ξέρετε με τι σύστημα θα παίξει;
Είναι αλήθεια αυτό, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.