Έμαθε αντίπαλο για τα προκριματικά της Euroleague Γυναικών


Πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο η κλήρωση για τους ομίλους της Ευρωλίγκας της σεζόν 2019-20, διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός μέσω προκριματικής φάσης.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας κληρώθηκαν με την BLMA, την οποία θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας. Το πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας θα γίνει εντός έδρας για τον Ολυμπιακό στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ το επαναληπτικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Γαλλία στις 2 Οκτωβρίου.

Εφόσον περάσει το εμπόδιο της BLMA, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο Group A της Ευρωλίγκας και θα τεθεί αντιμέτωπος με τις Dynamo Kursk (Ρωσία), Fenerbahce (Τουρκία), Sopron Basket (Ουγγαρία), Famila Basket Schio (Ιταλία), Spar Citylift Girona (Ισπανία), Lyon ASVEL Feminin (Γαλλία) και τη νικήτρια του ζευγαριού Botas SK (Τουρκία)/Arka Gdynia (Πολωνία).

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα, θα συνεχίσει κανονικά στην Ευρώπη και θα αγωνιστεί στο Eurocup. Εκεί θα βρεθεί στο Group G, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τις VBW CEKK Cegled (Ουγγαρία), Basket Namur Capitale (Βέλγιο) και Valencia BC (Ισπανία).

Τις «ερυθρόλευκες» εκπροσώπησε στην κλήρωση της Ευρωλίγκας στο Μόναχο η Team Manager της ομάδας, Εύη Δημητράτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.