"Σοκαρίστηκα με την ατμόσφαιρα"

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά και ατον κόσμο του στάθηκε ο προπονητής της Πλζεν που είδε την θέση του να... τρίζει μετά την τεσσάρα από την ελληνική ομαδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή για:

Το παιχνίδι: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς σήμερα και πήρε την πρόκριση όπως και την άξιζε».
Τι σημαίνει η ήττα αυτή για την Πλζεν: «Δεν είμαι ο ιδιοκτήτης. Μην με ρωτάτε... Για εμένα αν ρωτάτε, παίζουμε στην Αντβερπ και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε».
Τι είχε διαφορετικό το σημερινό ματς από το πρώτο: «Φοβηθήκαμε αρκετά στην αρχή. Ήρθε και το δοκάρι και μέχρι το 20ο λεπτό παιζαμε χαμηλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η επανάληψη των πρώτων 20 λεπτών. Το κακό είναι ότι τα περιασσότερα γκολ ήταν από στημενες φάσεις και λάθη μας. Ο Ολυμπιακός είχε το κίνητρο και το κατάφερε».
Την κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού: «Ό,τι και να πούμε αν είχαμε βάλει πρώτο το γκολ θα ήταν όλα αλλιώς. Θα ξαναπώ όμως ότι εδώ σήμερα κέρδισε ο καλύτερος».
Το πρόβλημα της ομάδας του, που δεν δημιούργησε φάσεις: «Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός δεν είχε σουτ. Έτσι είναι τα ματς. Συμβαίνουν αυτά».
Το εάν πιστεύει ακόμη ότι η ομάδα του είναι καλύτερη του Ολυμπιακού: «Μετά το πρώτο ματς δεν μπορώ να μην το πιστεύω».
Τα ματς με την Μποέμιαν και την Αντβερπ:«Να ξυπνήσουμε από το όνειρό μας και να συγκεντρωθούμε στην πραγματικότητα. Το πρωτάθλημα και το Europa League...».
Την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη και εάν επηρέασε την ομάδα του: «Σοκαρίστηκα θετικά. Είχαμε μάθει για την ατμόσφαιρα. Αλλά το είδαμε και δεν το περιμέναμε έτσι. Ήταν θαυμάσια. Θα ήθελα και εγώ τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Δεν είμαι σίγουρος αν επηρεάστηκε η ομάδα. Δεν ξέρω αν φώναζαν κατά εμάς. Νομίζω ότι φώναζαν υπέρ της ομάδας τους. Και τους εύχομαι να το συνεχίσουν έτσι...».
Τις στημένες φάσεις του Ολυμπιακού: «Όλα έχουν σχέση με όλα. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στις στημένες φάσεις και εμείς τραγικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.