Δίχως τέρματα το ματς στην Τσεχία


Ο Ολυμπιακός στην Τσεχία μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει όμως δεν ηττήθηκε κι ολας καθώς ήρθε ισόπαλος με 0-0 με την Πλζεν και πλέον στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα έχει την ευκαιρία μς τη βοήθεια και του κόσμου του να πάρει την πρόκριση.

To πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης έχοντας την κατοχή και απείλησε πρώτη φορά με τον Βαλμπουενά, όμως λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 22' έκανε την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ένιωσε ενόχλησει στον δικέφαλο και τη θέση του πήρε ο Μπα. Από το 30' και μετά η Πλζεν ισορόπησε το παιχνίδι και απείλησε όμως ο Σα έσωσε εντυπωσιακά την εστία του κρατώντας το μηδέν. Οι Τσέχοι λίγο πριν βγει το ημίχρονο έφτασαν κοντά στο γκολ όταν από φάση διαρκείας το διώξιμο του Γκιλιέρμε βρήκε σε αντίπαλο και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Θρύλου και έτσι βγήκε το ημίχρονκ δίχως τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες με την Πλζεν να απειλεί με τον Καγιάμπα όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 57' ο Ολυμπιακός έχοντας χάσει τον χώρο του κέντρου πραγματοποίησε τη δεύτερη αλλαγή του και πέρασε εκτός τον Βαλμπουενά βάζοντας στη θέση του τον Μαντί Καμαρά. O Ολυμπιακός άρχισε να γίνετε πιο επιθετικός όμως είχε λάθος επιλογές στις αντεπιθέσεις ενώ και ο Σεμέδο ύστερα από κόρνερ απείλησε με κεφαλιά αλλά δίχως αποτέλεσμα. Στο 76' ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη όμως το όμορφο αουτ που εκανε πέρασε λίγο έξω. Στο 80' ο κόουτς Μαρτίνς έκανε και την τρίτη του αλλαγή και τη θέση του Μασούρα πήρε ο Ραντζέλοβιτς ολοκληρώνοντας έτσι το παζλ του χωρίς όμως να συμβεί κάτι διαφορετικό στο τελευταίο δεκάλεπτο και έτσι οι δύο ομάδες να ολοκληρώσουν την αναμέτρηση δίχως τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.