Ο Μάρτινς για το παιχνίδι με την Πλζεν


Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό ματς με την Πλζεν και απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

Σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι η ομάδα με βάση αυτά που έχει οραματιστεί για την ομάδα:
«Είμαστε καλά, πρόκειται για τέσσερις εβδομάδες σκληρής και εντατικής δουλειάς. Οι παίκτες έχουν κίνητρο, όρεξη και κίνητρο γι αυτά τα δύο παιχνίδια. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δουλεύουμε γι αυτά τα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν έχουμε όλους τους παίκτες, αλλά είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδειξε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία στα φιλικά. Αν υπάρχει ερωτηματικό στις αρχικές επιλογές με βάση τις αρετές της τσεχικής ομάδας:
«Δεν υπάρχει περίπτωση να σας αποκαλύψω την αρχική 11άδα, όσοι με γνωρίζετε θα ξέρετε πως δεν αλλάζουμε πολλά πράγματα στη φιλοσοφία μας και πως αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια.
Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε μελετήσει και έχουμε δουλέψει το μοντέλο που θέλουμε να παρουσιάσουμε στο παιχνίδι. Φυσικά και θα είναι προσαρμοσμένο στον αντίπαλο, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο τσεχικό πρωτάθλημα, όπως κάνουμε και εμείς στο ελληνικό. Θα είναι ένα ποιοτικό παιχνίδι, δεν θα σας αποκαλύψω τις επιλογές μου, αλλά γνωρίζετε και από πέρσι ότι δεν αλλάζουμε πολλά πράγματα».

Αν αποτελεί μειονέκτημα πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣδεν έχει επίσημα παιχνίδια σε αντίθεση με την Πλζεν και τι στοιχεία πρέπει να βγάλει στο παιχνίδι κόντρα στην τσεχική ομάδα:
«Σίγουρα είναι καλό για όλες τις ομάδες να έχουν επίσημα παιχνίδια. Αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ξέρουμε ποιον αντίπαλο έχουμε μπροστά μας και ποια στρατηγική θα ακολουθήσουμε. Θα έχουμε 500 φιλάθλους μας που ταξίδεψαν για να δουν την ομάδα τους και θα αγωνιστούμε μπροστά τους. Είχαμε πολύ καλή επιθετική οργάνωση με τη Νότιγχαμ και τη Ντιναμό. Σας λέω ξανά ότι έχουμε πολλά κοινά στο παιχνίδι μας, είναι πρωταγωνιστές στη χώρα τους και τους αρέσει το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δείξουμε τα καλά στοιχεία μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πόσο αποτελεί για τον ίδιο στοίχημα να φέρει την ομάδα ξανά στους ομίλους του UEFA Champions League:
«Χωρίς καμιά αμφιβολία, όχι μόνο για το πρεστίζ, αλλά για πολλούς λόγους, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρέπει να επιστρέψει στους ομίλους. Είναι ένας στόχος που όλοι μας με όλες μας τις δυνάμεις θέλουμε να πετύχουμε. Αγωνίζονται εκεί οι κορυφαίες ομάδες, μία από αυτές είναι και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και πρέπει να επιστρέψει εκεί. Θα γίνουν δύο παιχνίδια απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες και η καλύτερη θα περάσει. Είναι σημαντικό για εμάς, για την ομάδα, για τους φιλάθλους μας, για την Ελλάδα, είναι κάτι που πάντα προσπαθούμε να εκπληρώσουμε. Έχουμε πολλούς λόγους στο μυαλό μας για τους οποίους θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φέρουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εκεί που πρέπει να είναι.
Επίσης, θέλουμε την πρόκριση για την Ελλάδα, προκειμένου να μαζέψει βαθμούς και να βελτιώσει τη θέση της στην UEFA. Είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος, που θα προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε. Είναι επίσης σημαντικό να περάσουμε και για τα οικονομικά του συλλόγου. Θα προσπαθήσουμε με όλη μας τη δύναμη για να γυρίσουμε στους ομίλους του Champions League».

Αν λείπει ο Φορτούνης και αν θα αλλάξει τη στρατηγική του:
«Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του Φορτούνη για την ομάδα μας, αλλά για τους επόμενους έξι μήνες δεν θα είναι κοντά μας. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στη θέση του, ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Βαλμπουενά, μπορεί να είναι και ο Μπρούνο. Θα δείτε αύριο ποια λύση επιλέξαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.