Ανακοίνωση Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

O ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Λίγα 24ώρα μετά την παρουσία της ομάδας πόλο Ανδρών, στον τελικό του Champions League (τον 3ο σε 4 χρόνια για το συγκεκριμένο τμήμα), η οποία έκανε υπερήφανους εκτός από τους φιλάθλους του συλλόγου μας και τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες φιλάθλους διαβάσαμε στην ιστοσελίδα ειδικού σκοπού που ως στόχο έχει την εκτόξευση λάσπης στον Ολυμπιακό ένα ακόμα κατάπτυστο και συκοφαντικό δημοσίευμα.
Αυτή τη φορά με αφορμή τη δήλωση συμμετοχής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών στο CEV Cup για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία περιγράφεται από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα ως «αυτό-υποβιβασμός».
Στο ανυπόγραφο και προπαγανδιστικό άρθρο αναφέρεται επίσης ότι: «Ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής δηλαδή «υποβίβασε» το ελληνικό βόλεϊ και το άφησε χωρίς εκπρόσωπο στους ομίλους του Champions League».
Το τμήμα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού με τις 7 παρουσίες σε ευρωπαϊκούς τελικούς, με πιο πρόσφατη αυτή της περσινής σεζόν, και δυο κατακτήσεις, που φέτος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του CEV Cup, υποβίβασε το ελληνικό βόλεϊ… Το διαβάσαμε και αυτό στο ανυπόγραφο άρθρο της σελίδας των «λασπογράφων».
Με τρεις παρουσίες σε ευρωπαϊκούς τελικούς και μια κατάκτηση Ευρωπαϊκού τίτλου σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών τα δύο προηγούμενα χρόνια… Μας «συγχωρείτε» που «υποβιβάσαμε» το Ελληνικό βόλεϊ επειδή δεν μας έχει χαριστεί από καμία κυβέρνηση γήπεδο (και με πληρωμένη ΔΕΗ) που να πληροί τις προδιαγραφές συμμετοχής στο Champions League, οι οποίες απαιτούν χωρητικότητα άνω των 3.000 θέσεων.
Από την περσινή σεζόν είχαμε ζητήσει την χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Τροκαντερό, το οποίο ήταν αδύνατο να μας παραχωθεί για έξι πιθανές ημερομηνίες και με απαιτούμενη προετοιμασία τριών ημερών για κάθε αγώνα. Ενώ αδύνατη είναι και η χρησιμοποίηση του Σ.Ε.Φ., ως έδρα στους ευρωπαϊκούς αγώνες, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Η προσπάθεια σπίλωσης του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου δεν μπορεί παρά να πέσει στο κενό, αφού όσους τόνους λάσπης και να ρίξετε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δεν λερώνεται και δεν λοιδορείται!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.