"Πέρασαν 9 χρόνια..."


Ο Κώστας Καραπαπάς μέσα από το προφίλ του στο facebook έγραψε για τα 9 χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο τιμόνι του Ολυμπιακού:

"Πέρασαν 9 χρόνια. Με τίτλους, με δόξα, με νίκες που έγραψαν ιστορία. Σε αυτά τα 9 χρόνια ζήσαμε και ζούμε έναν άνθρωπο να δίνει κάθε μέρα μάχες για όσα αγαπάμε. Και γι αυτό ΟΛΟΙ θα είμαστε δίπλα του ΠΑΝΤΑ με τις ασπίδες μας ψηλά. Θα μπορούσα να σας πω χιλιάδες στιγμές χαράς, λίγες πολύ λίγες λύπης. Θα σας μεταφέρω όμως έτσι, ως μάθημα με αφορμή αυτή τη μέρα μια εικόνα που δεν την είδαν και δεν την έμαθαν πολλοί.
Είχαμε μόλις αποκλειστεί απο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και ήμασταν όλοι συντετριμένοι. Έξω απο τα αποδυτήρια, ήρθε ο πιο λυπημένος απο όλους που όμως ως ηγέτης έπρεπε να μας σηκώσει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Μας μάζεψε μας ζήτησε να σηκώσουμε ψηλά τα κεφάλια και μας είπε τη φράση «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ»...
Και αυτή η φράση έγινε σύνθημα της ομάδας μας, του συλλόγου μας. Το μεγαλείο στο ποδόσφαιρο και η ελιτ θέση μας στην Ευρώπη, η κοσμογονία και το όραμα για τον Παγκόσμιο Ερασιτέχνη, οι επενδύσεις σε Καραισκάκη, Ρέντη, η απογείωση σε Ακαδημία και Σχολές και η ασταμάτητη στήριξη της κοινωνίας μέσα απο ένα συγκλονιστικό έργο, αυτό δείχνουν.
Τα όνειρα ξεκινούν απο τον Πειραιά και μπορούν να μας φτάσουν παντού..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.