"Ό,τι έκαναν οι διαιτητές στο παιχνίδι (με ΠΑΟ) ήταν απίστευτο, απαίσιο,ντροπή."

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε:


Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Να συγχαρώ την ομάδα και τους παίκτες μας για τον τρόπο πάλεψαν και έμειναν μαζί εκπροσωπώντας το σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι παίκτες έπαιξαν καλά αμυντικά και αρκετά καλά επιθετικά. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς και είμαι χαρούμενος που τα κατάφεραν τα παιδιά».

Για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού κι αν θα πάρει παίκτη: «Πρώτον ο Ουίλιαμς Γκος θα επιστρέψει και ελπίζω πως θα πάρουμε έναν ακόμη παίκτη, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω ακόμη. Θα συνεχίσουμε με το καλό γκρουπ παικτών που έχουμε. Θα ήθελα να πάρουμε παίκτη, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να βρούμε».

Για το αν του κάνει εντύπωση που οι τρεις διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έχουν οριστεί από τότε σε αγώνα του Ολυμπιακού, αλλά και αν ο παίκτης θα αποκτηθεί πριν την επόμενη κλήρωση των διαιτητών: «Δεν ξέρω πότε θα έρθει ο παίκτης, Θα συνεχίσουμε όπως πηγαίνει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Ξέρετε όλοι πως αισθάνομαι για ότι έκαναν σε εκείνο το παιχνίδι. Και όσοι έχουν την κατανόηση και την αντικειμενικότητα είδαν πως ότι έκαναν σε εκείνο το παιχνίδι ήταν απίστευτο, απαίσιο ντροπή, άσχημο. Δεν το είχα ξαναδεί και ελπίζω να μην το ξαναδώ. Ήταν ντροπή και έλλειψη σεβασμού. Αυτό σκέφτομαι όταν σκέφτομαι εκείνο το παιχνίδι. Δεν είναι όμως στο χέρι μου κάποιες αποφάσεις που ήρθαν μετά από τις δικές τους ενέργειες. Αλλά στηρίζω το σύλλογο και ότι αποφασίσει να κάνει».

Για το αν είναι η σεζόν η πιο περίεργη της καριέρας του: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Θα μιλήσουμε στο τέλος».

Για αν θεωρεί περίεργο να φεύγουν οι παίκτες στη μέση της σεζόν: «Δεν είναι κάτι περίεργο ή κακό να θέλει να φύγει ένας παίκτης. Είναι κάτι μάλλον φυσιολογικό. Έχει συμβεί ξανά στην καριέρα μου. Δεν είναι εύκολη στιγμή για να είμαι δίκαιος. Αλλά ξέρετε ο Νίτσε είπε «ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς» και το πιστεύω. Μεγαλώνεις, μαθαίνεις και προσπαθείς να βγεις πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από μια δυσκολία. Δεν τα καταφέρνεις πάντα, αλλά πρέπει να προσπαθείς».

Για το γεγονός ότι έμεινε με εννέα παίκτες και πάλι δεν έδωσε συμμετοχή σε δύο από αυτούς (Μπόγρη και Ζευγαρά) απάντησε: «Σε ένα παιχνίδι που μένει με εννέα παίκτες δεν είναι λίγο περίεργο να παίζει με επτά; Ήταν το πλάνο… Έκανα ότι χρειαζόταν για να νικήσω το παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά μου και αυτή είναι η απόφαση που δεν μπορείς να σκεφτείς πόσοι παίζουν και πόσοι όχι. Σκέφτομαι τη νίκη και αυτή είναι η δουλειά μου. Το να χάσουμε τον Πρίντεζη ήταν ένα σοκ. Αυτό ήταν το σκληρό. Και ο ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολη ομάδα, είναΙ ομάδα που έχει νικήσει αρκετά παιχνίδια φέτος στην Ελλάδα. Το να νικήσουμε με 20 ήταν πολύ καλό για τους παίκτες μας».

Πώς αισθάνεται που τρεις παίκτες που επέλεξε ο ίδιος (Τίμα, Ουέμπερ, Τουπάν) δεν βρίσκονται στην ομάδα; «Όλα όσα συνέβησαν είναι και ευθύνη μου. Όλα όσα συμβαίνουν είναι ευθύνη μου και νιώθω υπεύθυνος. Δεν νιώθω καλά. Ο Τίμα ζήτησε να φύγει και τον βοηθήσαμε γιατί ήθελε να παίξει περισσότερο. Σκέφτομαι περισσότερο τους παίκτες που έχουμε και είμαι υπεύθυνος για όλους κι εγώ παίρνω την ευθύνη για όλα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.