Έκλεισε τη σεζόν στο ναό με τεσσάρα!

Οι ερυθρόλευκοι με πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο επικράτησαν άνετα της Ξάνθης με 4-0 και έκλεισαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για φέτος.

O Ολυμπιακός λοιπόν, ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά την αναμέτρηση δείχνοντας πως εδώ είναι Πειραιάς και και το αφεντικό είναι μόνο αυτός! Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν μόλις μέσα στα πρώτα 16 λεπτά είχαν ήδη βρει δύο γκολ με τον ίδιο μάλιστα παίκτη, τον Γκιλιέρμε. Αρχικά στο 10' με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Φορτούνη και 6 λεπτά αργότερα μετά από ασίστ του Ομάρ και όμορφο τελείωμα! Οι Πειραιώτες έχασαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ με κυριότερες αυτές των Ντίαζ και Ομάρ που πέρασαν ψηλά άουτ. Όμως το τρίτο τελικά τέρμα ήρθε λίγο πριν βγει το ημίχρονο καθώς ο Καμαρά έριξε έναν ακόμα "πύραυλο" από αυτούς που μας έχει συνηθίσει  η μπάλα τράνταξε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Εάμντελαουί έκανε σε κενή εστία το τελικό σκορ ημιχρόνου, 3-0.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε τον επιθετικό του μονόλογο και στο 57' ο Φορτούνης ύστερα από ασίστ του Γκιλιέρμε έκανε ένα εκπληκτικό κοντρόλ και νίκησε τον πορτιέρο της Ξάνθης, Ζίβκοβιτς,  γράφοντας το 4-0. Ό Ολυμπιακός δεν στμάτησε και έψαξε και το 5ο γκολ όμως τόσο η ατυχία όσο και ο Ζίβκοβιτς δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Θρύλου να σκοράρουν. Στο 70' είχαμε την μεγάλη επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού καθώς αντικατέστησε τον Μεριά ενώ λίγο αργόρτερα και ο Χασάν πέρασε στη Θέση του εξαιρετικού Κώστα Φορτούνη! Στο 81' ο Χασάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Γκιλιέρμε όμως ο επόπτης λανθασμένα έδειξε οφσάιντ με το σκορ λοιπόν να κλείνει στο 4-0.

Δείτε τα γκολ Πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.