Ήττα με έντονα παράπονα για τη διαιτησία


Την ήττα από το Περιστέρι γνώρισε ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε με 81-76 και η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε άλλη μια σπουδαία νίκη μετά τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν το παιχνίδι  έχοντας στην αρχική πεντάδα τους Γουέμπερ, Γκος, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ.

Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με πρωταγωνιστές τους Βασιλόπουλο και Μουράτο με το δεκάλεπτο να κλείνει με 22-19 με τον Ολυμπιακό να αντιδρά.

Στη δεύτερη περίοδο, o Toυπάν ήταν αυτός που έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 22-24 με τους γηπεδούχους όμως να αντιδρούν και τελικά να καταφέρνουν να πάρουν προβάδισμα με 45-39 που έκλεισε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Περιστέρι συνέχισε να ελέγχει το ματς με αποτέλεσμα να αυξήσει σχετικά και άλλο τη διαφορά και να κλείσει την τρίτη περίοδο με 63-55.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός αντέδρασε και κατάφερε με τον Βεζένκοφ να μειώσει σε 64-61. Έξι λεπτά πριν το φινάλε ο Μιλουτίνοφ αποβλήθηκε με πέμπτο φάουλ, γεγονός εξόργισε τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους συνεργάτες του κάνοντας έντονα παράπονα στους διαιτητές. Οι ερυθρόλευκοι κατόρθωσαν να μειώσουν με τον  Γκος όμως η αστοχία σε τρία σερί τρίποντα έδωσαν την ευκαιρία στο Περιστέρι να αυξήσουν την διαφορά ξανά και τελικά να επικρατήσει με 81-76.

Χαρακτηριστικό των παραπόνων των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη διαιτησία ήταν ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έκανε αρχικά δηλώσεις μετά το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.