"Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές"


Μετά από... ένα μήνα πήρε θέση στο αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών.

Γενικότερα ανέφερε ότι δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές ενώ ανέφερε ότι την τελική του απόφαση θα την πάρει η ΚΕΔ, πετόντας έτσι το μπαλάκι...

Συγκεκριμένα είπε:

«Κοιτάξτε, δεν έχουμε απόλυτη αρμοδιότητα σε αυτό. Όποιος δεν πάει καλά, οδηγείται στη μετάθεση. Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές, να σεβαστούμε τις προκηρύξεις και τους κανονισμούς της διαιτησίας.

Αυτά που λένε κάποιοι... Λένε ότι στη VTB παίζουν ξένοι διαιτητές. Μα η VTB είναι πολυεθνικό πρωτάθλημα. Αυτός που τα γράφει αυτά, δεν το ξέρει; Όλα γίνονται με την έγκριση των εθνικών πρωταθλημάτων.

Έχουμε καλούς διαιτητές. Αν έρθουν ξένοι, μετά μπορεί να έρθει κάποιος και να πει ότι δεν τους θέλει και αυτό να γίνεται συνέχεια. Θα παίζουμε την κολοκυθιά; Εγώ είμαι υπέρ του ελληνικού μπάσκετ.

Πρέπει να είσαι σε όλα τα επίπεδα δυνατός. Και στη διοίκηση, στους παίκτες, στους διαιτητές, στους προπονητές. Δεν είναι δικό μου θέμα, ή της ΕΟΚ. Είναι θέμα της ΚΕΔ, είναι ανεξάρτητη και αυτή έχει την αρμοδιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.