Θρύλε σταμάτα να αδικείς τον ευατό σου και την ιστορία σου!


Δυστυχώς η ομάδα που αρνιόταν να χάσει πλέον... αρνείται να κερδίσει!

Ο Ολυμπιακός δείχνει σαν μια ομάδα που φοβάται! Μια ομάδα που παρά το ότι μπορεί να είναι στον +12 μέσα στην αναμέτρηση, ακόμα και τότε δεν νιώθει σίγουρος ότι θα πάρει το ματς! Οι δύο νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια λένε πολλά όμως το κερασάκι στην τούρτα δεν ήταν το χθεσινό αλλά αυτο στα Κανάρια νησιά!

Μια ομάδα πολλές σκάλες πιο κάτω από τον Ολυμπιακό και όμως τον κέρδισε με σχεδόν 30 πόντους! Οκ, οι απουσίες είναι απουσίες και μάλιστα σπουδαίες όμως σε ένα τετοιο αγώνα δεν χρειάζονται οι Σπανούλης και Στρέλνιεκς για να μην... διασυρθεις!

Και εκεί που περιμένεις πως χθες θα βγεις με το μαχαίρι στα δόντια και θα πατήσεις την Ζαλγκίρις μετά από μια τέτοια ταπεινωτική ήττα, έρχεται η ίδια η Ζαλγκίρις και σε αμφισβητεί!

Το πάθος του Ουέμπερ ήταν ό,τι πιο όμορφο είδαμε ενώ φυσικά δεν πρέπει να αδικήσουμε και τον Μίλου αλλά και τον Πρίντεζη που έπαιζε με πυρετο και έκανε ό,τι μπορούσε! Οι υπόλοιποι αδικούν πρώτα τους ίδιους τους τούς εαυτούς και μετέπειτα την ομάδα που μας έχει χαρίσει τόσες όμορφες στιγμές!

Ευθύνες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα όμως επειδή είμαστε ακόμα ζωντανοί (όπως είπε και ο Μπλατ, που έχει επίσης τεράστιο μερίδιο ευθύνης) τότε το ταμείο θα γίνει και επισήμως στο τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.