"Είναι τραγικό να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο, να κυνηγάνε τους παίκτες, τους παράγοντές μας"



Μετά το "τέλος" της χθεσινής αναμέτρησης ο Κώστας Φορτούνης τόνισε για το παξχνίδι:

«Είναι δύσκολες οι συνθήκες να παίξουμε και να συνεχίσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Και εμείς και ο Παναθηναϊκός θέλαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα. Αλλά όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια δύο φορές και πας να ξαναβγείς, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς στο παιχνίδι ήμαστε πάρα πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Βάλαμε ένα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και δείξαμε την ανωτερότητά μας».

Για το αν τον λυπεί το ότι δεν χάρηκαν οι παίκτες το ματς: 

«Εννοείται. Γι’αυτό είναι τα ντέρμπι, για να τα ευχαριστιέται ο κόσμος και ακόμη περισσότερο εμείς οι ποδοσφαιριστές. Αυτά είναι παιχνίδια που θέλει να παίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Είμαστε πολύ λυπημένοι που δεν τελείωσε το παιχνίδι. Θέλαμε να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε τον αγώνα».

Για το πώς έζησε τα γεγονότα: 

«Είναι τραγικό, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο, να κυνηγάνε τους παίκτες, τους παράγοντές μας… Δεν έχω λόγια. Μετά το γκολ που βάλαμε οι οπαδοί μπήκαν μέσα, ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Πήγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να τους ηρεμήσουν, αλλά δεν γινόταν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.