Οι δηλώσεις του Μαρτίνς


Ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού ενόψει και του αυριανού αγώνα με τον Απόλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Για την επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία: 

«Όποιος βρίσκεται σε αυτό το προπονητικό κέντρο όταν η ομάδα δεν κερδίζει, δε μπορεί να είναι χαρούμενος. Αυτές τις μέρες δεν υπάρχει χαρά, όμως είμαστε πλέον έτοιμοι να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ γιατί όταν φοράς αυτό το σήμα θα πρέπει να νικάς πάντα και για το αποτέλεσμα και για τους φιλάθλους μας».
Για το "βαρύ" πρόγραμμα που έχει η ομάδα: 

«Όποιος θέλει να είναι σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να είναι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο. Το ξέραμε από την αρχή. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες σε δύσκολα παιχνίδια με αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει φρεσκάδα. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο τα ματς ήταν πολλά και αυτό μας έκανε δύσκολη τη ζωή στο να προετοιμάζουμε κατάλληλα όλα τα ματς. Αυτό το ξέραμε. Πρέπει πάντα να είμαστε στο ύψος των περιστάσεων. Δυστυχώς μας κόστισαν τα συνεχόμενα ματς και οι πολλοί τραυματισμοί».

Για το αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω εάν θα άλλαζε κάτι στην ομάδα: 

«Είναι πολύ φυσιολογικό αυτή τη στιγμή ο κόσμος να ασκεί κριτική. Τις ακούμε όλες τις απόψεις αλλά ξέρω πολύ καλά τους παίκτες μου και την κατάσταση του καθένα και κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από μένα. Ξέρω ακριβώς το πως προετοίμασα την ομάδα για κάθε ματς. Πιθανότατα τις ίδιες επιλογές θα έκανα και πάλι. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη όμως η βάση των δεδομένων πιθανότατα να ήταν η ίδια».

Για το που αποδίδει το γεγονός ότι σε αρκετά ματς η ομάδα είχε τελείως διαφορετική εικόνα ανάμεσα στα δύο ημίχρονα:

 «Είναι αλήθεια αυτό. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ελέγχουν την απόδοση όπως στο ματς με την ΑΕΚ που υπήρχαν πολλές αλλαγές τεχνικής. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ, το αποτέλεσμα της δουλειάς μας φάνηκε, κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πολύ προσεκτικοί στη διάρκεια των ενενήντα λεπτών. Στο ματς με τον ΟΦΗ η απόδοσή μας ήταν πολύ αξιόλογη όμως ήταν πολύ πιο αποτελεσματική απ' το ματς με τη Λαμία. Θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Κάθε ματς είναι διαφορετικό όμως θα πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα απ' όλο το ματς και όχι από ημίχρονα».


Για αν με συγκεκριμένες κινήσεις το καλοκαίρι μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει του χρόνου το πρωτάθλημα: 

«Το ματς με τη Λαμία θα έπρεπε να το κερδίσουμε γιατί θέλαμε να πάρουμε το κύπελλο. Αν σκεφτούμε τα δεδομένα, όταν μια ομάδα έχει τόσο μεγάλη επιθετική παραγωγή τότε τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Βάσει της προσπάθειάς μας και της απόδοσής μας θα έπρεπε να κερδίσουμε. Είμαστε απογοητευμένοι. Η ομάδα έχει νέους παίκτες, πολλά νέα πρόσωπα, αρκετά χωρίς εμπειρία και καταφέραμε το καλοκαίρι να φτιάξουμε μια ομάδα που παρουσιάζει ωραίο θέαμα που απόλαυσε ο κόσμος. Σε σχέση με πέρυσι πολύς περισσότερος κόσμος έρχεται στο γήπεδο, έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, υπάρχουν παιδιά που έδειξαν σημάδια ανωριμότητας όμως στο μέλλον θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.