"Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί"


Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη σγνλεντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη και ρωτήθηκε:

Αν ο Ολυμπιακός είχε την αποτελεσματικότητα όπως κόντρα στον Άρη, όλη τη χρονιά, εάν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα στη βαθμολογία: «Πράγματι, σήμερα ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια όπως και στο τελευταίο ματς στο Κύπελλο. Σήμερα έγινε το αντίθετο. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια που θα μπορούσαμε να έχουμε αποτελεσματικότητα. Αυτή η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει τις νίκες που της άξιζαν, όμως, έχει αντέξει πάρα πολύ. Σε ένα παιχνίδι που τα νούμερα δεν δείχνουν την πραγματική εικόνα του αγώνα, γιατί ο Άρης μας δημιούργησε δυσκολίες στο γήπεδο. Η νίκη είναι δίκαιη και ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί».

Οι ευχές του για τα 94α γενέθλια της ομάδας: «Πραγματικά ξέρουμε πως είναι μία σημαντική ημερομηνία με τη συμπλήρωση 94 χρόνων. Θέλαμε τη νίκη για να προσφέρουμε χαρά τους φιλάθλους και στον Σύλλογο. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε και να συνεχίσει ο Σύλλογος την ιστορία του με νίκες».

Ένα σχόλιο για τον Μασούρα: «Είχα πει ότι όταν ένας παίκτης έρχεται σε μία τέτοια ομάδα θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί γιατί είναι διαφορετικό να παίζεις σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να βελτιωθεί όσον αφορά στην τακτική του. Έχει βελτιωθεί, έχουμε δει θετικά δείγματα, έχει το γκολ εύκολα και το είχε και την προηγούμενη ομάδα του. Πρέπει να εξελιχθεί και να βελτιωθεί στην τακτική του. Από την άποψη της τακτικής υπάρχουν πράγματα που μπορεί να εξελίξει, αλλά από τεχνική είναι απόλυτα έτοιμος και μπορεί να βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Είναι ολοκληρωμένος όσον αφορά στην τεχνική του».

Για την κατάσταση της υγείας του Χασάν: «Θα πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες. Είναι ένα χτύπημα που έχει στα πλευρά. Αύριο θα μας ενημερώσει ο γιατρός για την κατάσταση του».

Για το ερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι όσον αφορά στη σημασία που έχει για τους φιλάθλους μας. Εμείς δεν έχουμε παραιτηθεί και θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε σε αυτό το παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί καταλαβαίνουμε τη σημασία που έχει για τους φιλάθλους. Ως επαγγελματίες που είμαστε θα ζητάμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.