Bαριά ήττα!!!!


Μια βαριά ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Γκραν Κανάρια καθώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό και ηττήθηκε μς 23 πόντους διαφορά!

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Γκραν Κανάρια κατόρθωσε με 3 σερί τρίποντα να φτάσει τη διαφορά στο 9-0 και ξεκινήσει ιδανικά γι αυτην την αγώνα σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που δεν μπορούσε με τίποτα να σκοράρει. Στη συνέχεια βέβαια οι ερυθρόλευκοι με κύριο εκφραστή τον Πρίντεζη, τον Γουέμπερ και τον Τουπάν όπου είχαν από 4 πόντους ο καθένας, μείωσε τη διαφορά και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ με 3 πόντους (19-16), ένα δεκάλεπτο όμως που ήταν το καλύτερο του σε σχέση με αυτό που θα επακολουθούσε!

Στο επόμενο δεκάλεπτο λοιπόν ο Ολυμπιακός συνέχισε να μην έχει τόσο καλή αμυντική όσο και επιθετική λειτουργία και πέραν του Γκος που έβαλε 7 σε αυτό το δεκάλεπτο οι υπόλοιποι παίμτες ήταν πολύ άστοχοι με αποτέλεσμα η διαφορά να κλείσει στο ημίχρονο στο -10 (40-30)

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως στο πρώτο με την Γκραν Κανάρια να έχει 3 στα 3 τρίποντα και να φτάνει τη διαφορά στους 19! Ο Ολυμπιακός αντέδρασε με τον Τουπαν κυρίως όμως ο εκπληκτικός Έρικσον πλήγωνε διαρκώς τους Πειραιώτες με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 23 πόντους όπου κάπου εκεί έκλεισε και το τρίτο δεκάλεπτο 69-46.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ακριβώς όπως και τα τρία προηγούμενα. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους -30 πόντους και ο Ολυμπιακός έμοιαζε αγνώριστος, σε μία ήττα που τελικά ήρθε με το σκορ στο 90-67 με τον Ολυμπιακό τώρα να πρέπει να κάνει το 2 στα 2 αλλά με τέτοια εικόνα ο προβληματισμός είναι τεράστιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.