Νίκη με 20αρα στο ΣΕΦ

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος της Μπάγερν Μονάχου και πήρε εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα φτάνοντας της 14 νίκες επικρατώντας με 89-69

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση πετυχαίνοντας μάλιστα τους πρώρους παίκτες, έφτασε το 4-0 και από εκείνο το σημείο και μετά δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα αλλά ούτε η Μπάγερν κατάφερε έστω να φέρει το ματς σε ισοπαλία. Οι Πειραιώτες λοιπόν ολοκλήρωσαν την πρώρη περίοδο με 10 πόντους μπροστά στο σκορ 20-10.

Στη δεύτερη περίοδο με το ξεκίνημα της μάλιστα, η Μπάγερν με δύο συνεχόμενα τρίποντα μείωσε τη διαφορά στους 4 πόντους, όμως ο Ολυμπιακός με ένα σερί 12-0 έφτασε τη διαφορά σε double score 32-16 με εντυπωσιακούς τους Λεντέι, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ στο σκοράρισμα ενώ σπουδαία και η βοήθεια και του Γουέμπερ με το ημίχρονο να λήγει στο +19, 50-31 καθώς οι δύο 3ποντες "βόμβες" των Γουέμπερ και Παπανικολάου στο τέλος της περιόδου εκτόξευσαν τη διαφορά σε αυτά τα επίπεδα!

Η τρίτη περίοδος ήταν πολύ καλή και αυτή για τον Ολυμπιακό με την Μπάγερν να προσπαθεί να αντιδράση αρχικά όμως ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους 27 πόντους με κορυφαίο σε αυτή την περίοδο τον Λεντέι που πέρα από το σκοράρισμα βοήθησε και με ασσίστ, με την τρίτη περίοδο να κλείνει με 72-48.


Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός μπήκε κάπως πιο χαλαρός και έδωσε την ευκαιρία στη Μπάγερν να ρίξει τη διαφορά από τους 24 που ξεκίνησε το τελευταίο δεκάλεπτο στους 15! Οι ερυθρόλευκοι όμως αντέδρασαν βρήκαν μεγάλα τρίποντα με τον Μάντζαρη ενώ στο φινάλε ο Ποκουσέφσκι έγραψε ιστορία καθώς σκόραρε από τις βολές και έγινε ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης του Ολυμπιακού που πέτυχε πόντο στην Euroleague με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 89-69. Επόμενος αγώνας την Πέμπτη εκτός έδεας με τη Γκραν Κανάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.