Κύριε Λουτσέσκου, φτάνουν αυτά; (video)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ένιωσε... αδικημένος χθες στην τοποθεσία Τούμπα και δήλωσε πως θέλει να δει "ένα λάθος να γίνετε υπερ του ΠΑΟΚ".

Επειδή λοιπόν μάλλον δεν θυμάται, εδώ είμαστε εμείς. Πάμε να δούμε ένα, μπορεί και δύο, μπορεί και τρία, μπορεί και τέσσερα... "λάθη"!

Ίσως λοιπόν το "πέναλτι" του Πρίγιοβιτς να το έχει ξεχάσει ο Λουτσέσκου καθώς ήταν η πρώρη αγωνιστική! Βλέπετε είχε το -2 ο ΠΑΟΚ και αν ξεκινούσε και με ισοπαλία θα έμενε ακόμα πιο πίσω στη βαθμολογία γι αυτό ο Πρίγιοβιτς έκανε τη βουτιά του, πήρε το πέναλτι του και ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ το πρώτο τρίποντο... 


Μπορεί να ζήτησε μια φάση ο Λουτσέσκου αλλά εμείς θα του θυμήσουμε και άλλη... και δεν μιλάμε για κάτι οριακό που μπορεί να δεχτούμε ότι υπάρχει ανθρώπινο λάθος, αλλά για ένα χέρι που και ο ίδιος ο Βιερίνια θα το έδινε ως πέναλτι αλλά... δεν! Μάλλον δεν το θυμάται και αυτό ο Λουτσέσκου:


Θέλετε και άλλη φάση; Ας θυμηθούμε λοιπόν Και αυτην πατώντας εδώ τότε που η ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση και ζήτησε τον... Λάκη τον Γαβαλά για διαιτητή...

Και αν δεν κουραστήκατε δείτε και μία ακόμη πιο πρόσφατη που... ξέχασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.