Ισοπαλία στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός, κάτω από την πίεση της βροχής και αγωνιζόμενος σε ένα πολύ βάρη αγωνιστικό χώρο, ήρθε ισόπαλος με 3-3 απέναντι στην Λαμία εκτός έδρας και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την υπόθεση πρόκριση.

Ο Αγώνας :

Οι ερυθρόλευκοι, εννιά λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν μετά από συρτό σουτ του Τσούκαλου έξω από την περιοχή, ο Χουτεσιώτης δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0.

Βέβαια, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, βρήκε γρήγορα την απάντηση, καθώς στο 12', ο Σολδάνο έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Χασάν έσκυψε αφήνοντας την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Ντίας και αυτός με το αριστερό ισοφάρισε το παιχνίδι. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Πορτογάλου επιθετικού με την φανέλα του Θρύλου.
 
Εν συνέχεια, ακολούθησε ένα "τρελό" διάστημα, αφότου μέσα σε διάστημα ενός λεπτού σημειώθηκαν δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Στο 61', ο Καμαρά σήκωσε για τον Σολδάνο, αυτός με το κεφάλι έδωσε στον Χασάν και ο τελευταίος σκόραρε για το 2-3, ενώ στο 62', ο Τσούκαλος μετά από σέντρα του  Βασιλαντωνόπουλου νίκησε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού (3-3).

Εν συνεχεία, και συγκεκριμένα στο 20', ο Χασάν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, ενώ έξι λεπτά μετά το τελείωμα του Ντίας από παρόμοια θέση είχε την ίδια κατάληξη. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι δεν σκόραραν ούτε στο 29', όταν ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέτρεψε το 1-2 σε τετ α τετ του Μασούρα.

Στο 31' όμως, αυτή που πήρε ξανά προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα ήταν η Λαμία. Ο Πίτι έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μπουχαλάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του πετυχαίνοντας αυτογκόλ (2-1). Σκορ ημιχρόνου το 2-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε ξανά το παιχνίδι, καθώς στο 51' ο Μασούρας γύρισε στην περιοχή, ο Σολδάνο από το ύψος της μικρής περιοχής εκτέλεσε με τη μία και έτσι το 2-2 ήταν γεγονός. Μετά τον Ντίας και ο Σολδάνο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι η βροχή δεν σταμάτησε και ο αγωνιστικός χώρος συνεχώς "βάρυνε", είχε ως αποτέλεσμα καμία άλλη καλή φάση. Τελικό σκορ στην Λαμία το 3-3. 

Ολυμπιακός : Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μουχαλάκης, Ντίας, Μασούρας, Χασάν, Σολδάνο


Λαμία :Σαράνοβ,Καρυπίδης,Πλιάτσικας,
Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Βάντερσον, Τόμας, Ασούμπρε,  Σκόνδρας, Πίτι, Τσούκαλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.