Μπλάτ : "Ελπίζω όλοι να είναι έτοιμοι να παίξουν"

Σε περίπου μία ώρα (17:00) αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό το Τελ Αβίβ καθώς αύριο φιλοξενείται από την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο Ντέιβιντ Μπλάτ μίλησε στους δημοσιογράφους της NOVA αναφερόμενος στην κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα και όχι μόνο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του :


«Ο κόσμος μού έχει πει πως μοιάζω λίγο με τον Νίκολας Κέιτζ, αλλά θα προτιμούσα να μοιάζω με τον Τραβόλτα. Όμως αυτό δεν έχει σημασία, όπως και το ποιος είναι στον πάγκο της κάθε ομάδας. Δεν είναι Μπλατ εναντίον Σφαιρόπουλο, αλλά Ολυμπιακός εναντίον Μακάμπι», ανέφερε.



Σχετικά με την κρισιμότητα της αναμέτρησης είπε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Μακάμπι είναι μια από τις πιο βελτιωμένες ομάδες και έχει παρουσιάσει πολύ καλό μπάσκετ στα τελευταία παιχνίδια».



Για την κατάσταση των Μιλουτίνοφ και Παπανικολάου αρκέστηκε να πει: «Ελπίζω όλοι να είναι έτοιμοι να παίξουν. Αυτό ελπίζω».



Τέλος, για τον Μπριάντε Γουέμπερ απέφυγε τα πολλά-πολλά: «Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Μακάμπι. Θα μιλήσουμε για τη νέα μας προσθήκη στην κατάλληλη στιγμή, ανοιχτά και με χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.