Έριξε πέντε στον ΟΦΗ ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις νίκες με μεγάλα σκορ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και μετά το 4-0 με τον Πανιώνιο, το 4-1 με την ΑΕΚ, ήρθε τώρα το 5-1 με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι παρόλα αυτά, ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να χάνει γρηγορα δυο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα τρία λεπτά με τη μπάλα αρχικά να περνά άουτ και στη συνέχεια να σώζει ο Σα. Ο Ολυμπιακός σιγλα σιγά βρήκε τους χόρους που ήθελε και στο 15' ύστερα από σέμτρα του Ποντένσε ο Μασούρας με όμπρφη κεφαλιά έκανε το 1-0. Η τύχη όμως γύρισε την πλάτη της τρία λεπτά μετά όταν ο Τοροσίδης τραυματίστηκε και τη θεση του πήρε ο Τσιμίκας ενώ το ίδιο συνέβει και με τον Καμαρά που ένιωσε ενοχλήσεις και πέρασε ο Μπουχαλάκης. Έτσι λοιπόν ο Ολυμιακός μόλις στο 20' είχε ήδη πραγματοποιήσει δύο αλλαγές! Οι ερυθρόλευκοι συεχισαν όμως στον πολύ καλο ρυθμό τους και ήταν πολύ αποτελεσματικοί καθώς αρχικά ο Χασάν και μετέπειτα ο Φορτούνης βρήκαν δίχτυα γράφοντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (3-0).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Ολυμπιακό καθώς στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Τσιμίκας σέντραρε και ο Χασάν με όμορφη προβολή έκανε το 4-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Χασάν πέρασε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ ο οποίος τον ανέτρεψε αλλά ο έκλεισε τα μάτια στη φάση αυτή με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ ένα λεπτό μετά ο Ναμπι να μειώσεινσε 4-1. Ο Ολυμπιακός όμως δεν πτοήθηκε και ο Χασάν που ήταν σε εξαιρετικλη μέρα πέτυχε χατ-τρικ γράφοντας το 5-1. Δύο λεπτά μετά ο Φορτούνης έχασε τετατετ και ταυτόχρονα την ευκαιρία να κάνει το 6-1. Οι ευκαιρίες δεν τελείωσαν εκεί καθώς ο Χασάν παραλίγο να πετύχει το 4ο προσωπικό του τέρμα όμως η μπάλα πέρασε εκτός εστίας ύστερα από κεφαλιά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το ψιλοκρεμαστό πλασέ που δοκίμασε στο 85'. Κάπως έτσι λοιπόν, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό να προσθέτει ένα ακόμα τρίποντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.