"Σε περίπτωση που έρθει η πρόκριση, είναι αφιερωμένη στον Λάζαρο"


Εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους δημοσιογράφους και ο Κώστας Φορτούνης όπου ρωτήθηκε:

Για το τι διαφορετικό πρέπει να δείξουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, για να φύγουν με τη νίκη και την πρόκριση από το Κίεβο: 

«Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας πήρε μέτρα στην αντίπαλη περιοχή μας, είχε την κατοχή της μπάλας, μας πίεσε αν και δεν το θέλαμε. Μας έχει αναλύσει ο προπονητής μας τι πρέπει να προσέχουμε αύριο. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και πιστεύουμε και σε ένα θετικό αποτέλεσμα».


Εάν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα παίξουν και για τον Λάζαρο στο αυριανό ματς: 

«Εννοείται ότι θα παίξουμε για τον Λάζαρο. Ήδη το έχουμε πει μεταξύ μας και τον έχουμε ενημερώσει ότι πρέπει να πάρουμε την πρόκριση και για τον ίδιο. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Βοηθούσε πάρα πολύ την ομάδα και τον Σύλλογο και σε περίπτωση που έρθει αύριο η νίκη και η πρόκριση, είναι αφιερωμένη σε εκείνον».

Για το αν θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις, έπειτα απ' αυτή κόντρα στην ΑΕΚ: 

«Θέλουμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είχαμε θέσει στόχο εξ’ αρχής την πρόκριση από έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Τα καταφέραμε. Κληρωθήκαμε με μια ομάδα η οποία είναι καλή, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Μας αρέσει να παίζουμε με δύσκολες ομάδες γιατί έχουμε μια πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.