Αποκλεισμός σοκ!

Ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να περάσει τη Λαμία καθώς σε ένα ματς που θύμησε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο η Λαμία έκανε μόλις 1 τελική και κέρδισε... 0-1!


Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ομάδα της Λαμίας σε πιο παθητικό ρόλο, να προσπαθεί να βγει σε αντεπιθέσεις χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι αξιόλογο. Οι ερυθρόλευκοι απείλησαν αρχικά με τον Μασούρα και στη συνέχεια με τον Σολδάνο όμως το γκολ δεν ήρθε για τους Πειραιώτες. Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο σημειώθηκε στο 32' όπου ο Μιράντα κέρδισε στον αέρα την άμυνα της Λαμίας όμως ο εξαιρετικός Σαράνοβ έσωσε την εστία του με διπλή απόκρουση κρατώντας το μηδέν που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατόρθωσε να πετύχει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πιέζει όμως η κεφαλιά του Σολδάνο κατέληξε και πάλι στα χέρια του Σαράνοβ. Η Λαμία όμως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 51' όταν ο Τόμας εκμεταλεύτηκε την ασίστ του Επστάιν και στην πρώτη επίθεση που δημιούργησαν, έγραψαν το 0-1! Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέποντας ότι το παιχνίδι άρχισε να στραβώνει πέρασε αμέσως τους Φορτούνη και Ποντένσε βγάζοντας τους Μπουχαλάκη και Γκερέρο. Ο Κομίνης λίγα λεπτά αργότερα έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι-χέρι ύστερα από σουτ του Φορτούνη. Ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε μόλις στο 66' τις αλλαγές του καθώς και ο Χασάν πέρασε στο ματς πέρνοντας τη θέση του Σολδάνο. Από εκεί καιβπέρα ξεκίνησαν αμέτρητρες επιθέσεις με κυριότερες του Φορτούνη να γυρίζει στον Μαδούρα αλλα αυτός να μη προλαβαίνει να τη στείλει στα δίχτυα όσο και του Γκιλιέρμε που έσωσε ξανά ο Σαράνοβ. Τεράστια και η ευκαιρία του Χασάν όταν και πάλι από το γύρισμα του Φορτούνη δεν σκόραρε από το ύψος του πέναλτι! Ο Ολυμπιακός στο 83' είχε φτάσει τις 25 τελικές προσπάθειες ενώ η Λαμία είχε μόλις μία και όμως το σκορ ήταν 0-1. Αποκορύφωμα δύο λεπτά αργότερα όταν ο Ποντένσε κέρδισε πέναλτι αλλά ο Κώστας Φορτούνης που το εκτέλεσε δεν κατόρθωσε να σκοράρει καθώς ο Σαράνοβ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να βρει το πολυπόθητο γκολ και η Λαμία πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.