Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει στην Τουρκία και συνέχισε δυσυτυχώς το αρνητικό του σερί στην Euroleague χάνοντας μάλιστα και τη διαφορά από τη νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στην Εφές!

Αν και η Εφές ήταν αυτή που ξεκίνησε πολύ δυνατά καθώς βρέθηκε μπροστά με 6-0 ο Ολυμπιακός άρχιζε σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά του και παρά το ότι βρέθηκε πίσω με 9 πόντους κατόρθωσε με ένα εκπληκτικό σερί 11-0, να μετατρέψει το 18-9 σε 18-22 τελειώνοντας έτσι μπροστά στην πρώτη περίοδο με έναν σπουδαίο Ουέμπερ!

Στη δεύτερη περίοδο τα πράγματα ήταν λίγο πιο ισοροπημένα, με πολύ λίγα φάουλ και από τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός παρά ότι έφτασε και αυτός τη διαφορά στο +8 (18-26) τελικά η Εφές με συνεχόμενα εύστοχα σουτ και εκμεταλευόμενη τις λάθος επιλογές του Λεντέι πέτυχε την ανατροπή και μπήκε μπροστά στο ημίχρονο με μόλις ένα πόντο μπροστά, 36-35.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Εφές να συνεχίζει την καλή επιθετική της λειτουργία και τον Ολυμπιακό τα δικά του λάθη δίνοντας της την ευκαιρία τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι είχαν 12 λάθη, η διαφορά να είναι στο -7, καθώς η Εφές βρέθηκε μπροστά με 44-37, ενώ στη συνέχεια με ένα σερί 11-2 η διαφορά βρέθηκε στους 10 για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (47-37). Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός με έναν πολύ καλό Γιάνις Στρέλνιεκς βρήκε τις λύσεις με συνεχόμενα τρίποντα έριξε τη διαφορά στους 2, αλλά αντί να καταφέρουν οι ερυθρόλευκοι να ισοφαρίσουν τελικά οι Τούρκοι αύξησαν τη διαφορά και η τρίτη περίοδος έληξε με την Εφές στο +7 (56-49).

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ κακό ξεκίνημα και η Εφές έφτασε για πρώτη φορά τη διαφορά στο +11. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης που για 3 δεκάλεπτα ήταν άποντος όμως με 6 σερί πόντους και 2 του Μιλουτίνοφ η διαφορά από τους 11 έπεσε στους 3. Όμως για μία ακόμη φορά ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές και η Εφές με ένα σερί 8-0 έστειλε τη διαφορά και πάλι στο +9 και κάπου εκεί άρχισε το παιχνίδι να χάνεται και τελικά οι Τούρκοι πήραν τη νίκη με 75-65.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.