Οι σοβαρές δηλώσεις- καταγγελίες του αρχηγού του Πανιωνίου

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Cosmote TV, o αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμος, άφησε αιχμές για τη διαιτησία, μίλησε για την κάρτα-όνειρο στον Μπανανά, ενώ προκάλεσε τον ρέφερι Σκουλά να αποκαλύψει δημόσια τι είπε στο ημίχρονο της αναμέτρησης ενώπιον κι άλλων ποδοσφαιριστών.

Αρχικά, τόνισε:«Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάποιο επεισόδιο μετά το τέλος του ματς. Είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και κάναμε τη δουλειά μας... και κάποιοι άλλοι έκαναν τη δική τους».
 «Έμαθα στη ζωή μου να τα λέω πάντα όπως είναι. Ο διαιτητής είπε στον Μπανανά "είσαι ο μόνος που δεν έχει κάρτα, έλα να σου δείξω κίτρινη"! Υπάρχει κάποιος νόμος που το λέει αυτό;».

«Να πει ο διαιτητής στο ημίχρονο τι έλεγε με τους βοηθούς του, αυτό που είπε μειώνει όλους τους ποδοσφαιριστές. Αν δεν το πουν θα το πω εγώ. Στην ίδια χώρα ζούμε και έχουμε όλοι οικογένειες.
Γύρισα από τα νεύρα μου και του είπα ότι δεν σας τιμάει αυτό που λέτε. Το άκουσαν κι άλλοι συμπαίκτες μου. Θα βγω σαν αρχηγός και σαν μεγαλύτερος να το πω αν δεν το πουν. Θα το μεταφέρω όπως και να έχει εκεί που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.