"Κέρδισα τη θέση στην ομάδα που ονειρευόμουν"


Ο Γιώργος Μπόγρης από χθες είναι στη νέα δεκαετία της ζωής του, αυτή των 30 και μέσα από τα social media ευχαρίστησε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο ποστάροντας μάλιστα φωτογραφία με τον ίδιο σε παιδική ηλικία να σβήνει την τούρτα με κασκό Ολυμπιακού!

Ο Μπόγρης λοιπόν έγραψε:

"...30 ψηλέ μου και ξέρεις κάτι? Το όνειρο βγήκε αληθινό. Η ερυθρόλευκη φανέλα με τον έφηβο στο στήθος γράφει Μπόγρης 31.
Ειμαι ευλογημενος που έχω μια οικογενεια που με στηριξε και δε μου στερησε το δικαιωμα να ονειρευτώ, αλλά με ωθησε να ανοίξω τα φτερα μου. Κέρδισα τη θέση στην όμαδα που ονειρευόμουν παρ' όλες τις δυσκολίες,τη μοναξιά, την αμφισβήτηση.
Αν μπορώ και είμαι σε θέση να συμβουλέψω: Μην τα παρατήσετε ποτέ. Να πιστεύετε στους εαυτούς σας, να είστε ειλικρινείς, συγκεντρωμένοι στο στόχο, να χαίρεστε τη στιγμή και να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η δικαίωση, γιατί οι καλοί δε χάνονται ποτέ.
Σας ευχαριστω όλους για τις ευχες."




...30 ψηλέ μου και ξέρεις κάτι? Το όνειρο βγήκε αληθινό. Η ερυθρόλευκη φανέλα με τον έφηβο στο στήθος γράφει Μπόγρης 31. Ειμαι ευλογημενος που έχω μια οικογενεια που με στηριξε και δε μου στερησε το δικαιωμα να ονειρευτώ, αλλά με ωθησε να ανοίξω τα φτερα μου. Κέρδισα τη θέση στην όμαδα που ονειρευόμουν παρ' όλες τις δυσκολίες,τη μοναξιά, την αμφισβήτηση. Αν μπορώ και είμαι σε θέση να συμβουλέψω: Μην τα παρατήσετε ποτέ. Να πιστεύετε στους εαυτούς σας, να είστε ειλικρινείς, συγκεντρωμένοι στο στόχο, να χαίρεστε τη στιγμή και να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η δικαίωση, γιατί οι καλοί δε χάνονται ποτέ. Σας ευχαριστω όλους για τις ευχες. #30_years_bogrinho #thimamai_akoma #imoun_paidaki #birthdayboy #redisthecolor #ημουν_νιος_και_γερασα #ποιοοοοος
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.